Gość kev Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 portal ???? czyli na początku gry jak jestem przy tym goścu z krukami to nie mam spowolnienia ,prawda ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Bingo. Troche po tej walce bedziesz mial cofniecie a zpowolnienie to jeszcze hen daleko przed toba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberton Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Czesc mam problem w momencie gdy mam już maske i stoje we wnęce i widze jak te dwie panienki coś tam do siebie mówią w dole ale nie moge tam skoczyc a jak wracam to nie wiem gdzie isc i dochodze do tego niby ogrodu ale nie mam pojecia co tam zrobic i gdzie iść Przydalaby sie jakas mapa wogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 mape masz pod "TAB"-em, a w ogrodach musisz isc w strone pokoju z pokretlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 elo ,początek gry , rozwalam gościa kruka a on sie pszenosi w inne miejsce tam na góre , jak tam wejść ???? wiem że takie coś po prawej jest ale jak >?????< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Gdzies juz to chyba wczesniej bylo. Jak jestes ustawiony przodem do wejscia po pokonaniu kruka to na lewo jest tam takie cos przez co mozesz dostac sie na zadaszenie a z tamtad po kolumnach juz prosto do miejsca gdzie stoi ten kolo Musze sie pochwalic. Udalo mi sie pokonac Dahake na Hard w mniej wiecej minute. ta walka nie trwala zbyt dlugo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak7 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Mam taki problem ponieważ mój brat pokonał(zabił ją) Shandee(ta babka co na początku gry się z nią walczyło na staktku) nie gra księciem tylko jakimś stworkiem lub czymś innym ja w swojej grze gram normanlnie księciem. Oco chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam taki problem ponieważ mój brat pokonał(zabił ją) Shandee(ta babka co na początku gry się z nią walczyło na staktku) nie gra księciem tylko jakimś stworkiem lub czymś innym ja w swojej grze gram normanlnie księciem. Oco chodzi?? 1382532[/snapback] Ktos już miał tutaj taki problem ale przyznam się że nie byłem na bieżaco więc nie wiem/nie pamietam czy ten problem został rozwiązany. Poszukaj w tym wątku a znajdziesz na pewno (wbrew pozorom ten topic nie jest jeszcze taki długi). Ja bym ci poradził przeinstalować grę ale lepiej poczytaj bo mogę się mylić. Nara. Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Takim potworkiem co mu zycie samo zchodzi i zapas piasku sie sam odnawia?? Jak tak to normalne (jest dalej od ciebie). Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Mam taki problem ponieważ mój brat pokonał(zabił ją) Shandee(ta babka co na początku gry się z nią walczyło na staktku) nie gra księciem tylko jakimś stworkiem lub czymś innym ja w swojej grze gram normanlnie księciem. Oco chodzi?? 1382532[/snapback] Miałem ten sam problem... U mnie rozwiązaniem było tylko rozpoczęcie gry od nowa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak7 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Takim potworkiem co mu zycie samo zchodzi i zapas piasku sie sam odnawia?? Jak tak to normalne (jest dalej od ciebie). 1382884[/snapback] No w tym problem nie jst dalej ode mnie. Mnie by to nie przeszdakdało grał bym dalej ale one nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpinok Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Gierka jest super tylko czasami sie czlowiek zawiesi w pewnym momencie i go szlag trafia ze nie wie co dalej i tak wlasnie zawiesilem sie w komnacie gdzie sa z trzy mlyny jak sie rozwali przeciwników na dole kliknie sie guzik na scianie i wlaczy tryb spowalniania czasu mozna wejsc na wysuniety blok i zalpac sie liny. Wchodze na balkonik rozwalam przeciwnikow ide mostkiem i tak jak pojde w prawo to sa 2 potworczaste i po przejscu przez pulapki jest skrzynia ktora wiadomo do czego sluzy gdy pojde za mostkiem w prawo to mamy animacje jak nasz ksieciunio zauwaza wysoko pod sufitem gostka w bandazach i ze swiecacymi oczkami i pyta sie co on od niego chce, mysle ze jak ktos gral to juz wie gdzie jestem. Moj problem sie zaczyna jak juz dostane sie za drugie kolo, przejde po palach i przesune wajche i.......walsnie co dalej!!!!!!!!!! Probowalem biec po scianie, odbijac sie od niej, wrocic na pale, wlesc na platworme, odbijac sie od wachadel, wszystko na nic i nawet nie wiem co zrobila ta wajcha co ja przesunalem. Chcialbym jeszcze pograc bo gierka jest zaje.....fajna dlatego POMOCY!!!PLISSSSSSSSSSSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jak obrucisz ta fajche o 180 albo 360 stopni to uruchomi sie winda na ktora muszisz przeskoczyc a pozniej jak wjedziesz na gore to przebiegasz po scnianie to tego waskiego przejscia i odbijasz sie w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpinok Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak obrucisz ta fajche o 180 albo 360 stopni to uruchomi sie winda na ktora muszisz przeskoczyc a pozniej jak wjedziesz na gore to przebiegasz po scnianie to tego waskiego przejscia i odbijasz sie w gore 1388476[/snapback] tyle ze po obruceniu dzwigni ta winda sie nie uruchamia i stoi na gorze tak jak stala :( zeby nie bylo nieporozumien zalaczam screen z tej komnaty Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez scorpinok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 to krec nia dopuki nie zacznie dzialac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpinok Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 bede krecil az ukrece :mur: to krec nia dopuki nie zacznie dzialac :lol: 1388532[/snapback] kto by pomyslal ze to az tak trywialne, miales racje z tym kreceniem dzieki bardzo!!!!! idem giercowac B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 a nie mowilem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 gralem chwile u kumpla ale jakos mnie nie wciagnelo... jedna rzecz mi sie spodobala a mianowicie muzyczka w menu glownym... ktos ma moze napiary skad ja sciagnac? bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Ubi Soft pojawi się na E3 Snake; piątek, 15 kwietnia 2005 Wczoraj pisaliśmy, że amerykańskie targi E3, które odbędą się w maju tego roku, porzucił gigant elektronicznej rozrywki, firma Codemasters. Jednak inni wydawcy zjawią się tam z nowymi tytułami. Swoje plany odnośnie targów opublikował już Ubi Soft, podając listę tytułów, jakie zostaną tam pokazane. AND 1 Streetball (PlayStation 2) Far Cry Instincts (Xbox) Heroes Of Might & Magic V (PC) 187 Ride Or Die (Xbox, PlayStation 2) Peter Jackson's King Kong (Xbox, PlayStation 2, next-gen console) Prince Of Persia 3 (Xbox, PlayStation 2) Blazing Angels: Squadrons Of WWII (working title) (Xbox) Tom Clancy's Ghost Recon 3 (working title) (next-gen console) Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown (Xbox, PlayStation 2) AMerica's Army: Rise Of A Soldier Brothers In Arms Road To Hill 30: New Chapter (working title) (Xbox, PC) Myst V: End Of Ages (PC) YUPI!!!!!!! Czyli raczej na kompa tez bedzie :lol: :lol: :) Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 gralem chwile u kumpla ale jakos mnie nie wciagnelo... jedna rzecz mi sie spodobala a mianowicie muzyczka w menu glownym... ktos ma moze napiary skad ja sciagnac? bede wdzieczny 1389667[/snapback] Muzyka w menu została skomponowana przez zespół Godsmack Poszukaj na którejś z tych płyt :) Godsmack - Godsmack 1998 Godsmack - Awake 2000 Godsmack - Faceless 2003 Godsmack - The Other Side 2004 naprawde warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpinok Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 skonczylem czekam na cz.3 mam nadzieje ze bedzie na PCta!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-M@n Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ej Pomocy! Mam Geforce 4 MX 440 with AGP8X i gra mi... Chodzi jakbym miał ciagłe bullet time (przyśpiesza w małych pomieszczeniach iw tunelach). PLIS HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 chyba wiesz ze GF4mx to absolutne minimum?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-M@n Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 HEHeE polak zdolny ;). Pogrzebałem i na MX mi się minimalnie tnie :D . O to przepis na szybkiego PoP:WW dla Geforce 4 MX: 1. Otwórz katalog z grą 2. Otwórz notatnikiem plik "Hardware.ini" 3. W dziale [Caps] daj wszystko na zero OPRÓCZ: -StreamsCount (nie wiem co ale chyba ważne) -FullscreenGamma (też nie wiem co to) 4. Odpalić Warior Within i cieszyć się grą (tylko troszke gorsza grafika, a wydajność taka sama, jaką ma Królik na Koksie na 100m sprintem ;) ). PS. Jedyny problem jaki napotkalem to że filmy troszkę tną, ale da się żyć. PS 2. Bede wdzięczny jak mi ktos powie co robią tamte dwie opcje :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Controla Pary i gamma pelnoekranowa na polski to znaczy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ta gra wymaga obsługi przez kartę graficzną pixel shader? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Kórde pomoze mi ktos teraz jak jest ten filmik na początek to kiedy pokazuje sie statek i są napisy gra wychodzi do windy i cos tam pisze ,gre przywiózł kuzyn z włoch i jemu działała HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Gdzies bto bylo na poprzednich stronach. W czasie filmu musisz zmniejszyc ekran przy pomocy alt+tab i przeczekac kilka minut i wtedy wrocic do gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 A jak nie, to wez save'a od kuzyna zaraz po tej akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam. Zakupiłem GeForce, i gratis dostałem PoP WW. Jest na płycie DVD, niestety brak języka Polskiego. Czy można go skądś pobrać? Chodzi mi o same napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...