Thomek21 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Nie wiem jak mam dojsc do tych wiez umie tam dojsc ale jestem tam w nieodpowiednim czasiea w przeszlosci nie potrafie znalezc drogi ?? moze ktos zna odpowiedz na moje pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER3 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam Wie ktos moze dlaczego nie mam dzwieku w menu i w grze? Czasami po wczytaniu planszy pojawia sie. Nie wiem co to moze byc. Mam plyte Epox 8RDA + Pro. Taka sama sytuacje mialem na ECS K7VZA. Dlaczego sie tak dzieje? Prosze o pomoc !!!! Dziala u kogos normanie dzwiek kto ma zintegrowana karte Realtek AC' 97 audio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 u mnie wszystko chula na legalu. Sprobuj nowe stery do tej muzy zainstalowac. I nie pisz posta pod postem tylko edyduj stary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER3 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zainstalowalem najnowsze sterowniki i nic, dalej to samo. A masz wersje tej gry PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 nie instalowalem tej polskiej latki i gralem po angielsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER3 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Byc moze to przez nia sie tak dzieje. Zainstaluje dzisiaj tylko po angielsku izobacze czy bedzie sie dalej tak dzialo Zainstalowalem tylko wersje angielska i dalej to samo. Nie mam glosu. Szela a jaka Ty masz plyte glowna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Gigabyte K8NS PRO. To moze masz cos nie tak z gra?? Gralem na Win98se i wszystko bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER3 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Watpie ze to cos z gra bo znalazlem juz taki jeden przypadek ze tez komus nie dzialal glos na tej plycie. Pytalem go czy udalo mu sie go rozwiazac ale powiedzial ze nie. Masz moze jakies pomysly? Dodam ze w menu gdzie wybieram uzytkownika jest glos. Klikam na select i przechodze do glownego menu w ktorym prze 2 sekundy jest glos i pozniej znika i juz przez caly czas go nie ma. To moze masz cos nie tak z gra?? 1617067[/snapback] Miales racje cos bylo nie tak z moja wersja gry. Zainstalowalem inna wersje i dziala bez problemow. Pozdrawiam... Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez MAKLER3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 mój kumpel ma problem ... pomógłbym mu ale dawno nie grałem w pop'a ;] jest bodajże w 1 etapie jak wywala gościa na wyspę;] bez broni (tylko kij) i ma jakąś brame (jaką :>? ) i nie wie zabardzo co trzeba zrobić ... przypomnijcie mi oco tam chodziło ;] pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Jesli to pierwsza brama musi sie przeturlac przez dziure w niej, a jesli druga to musi przejsc nad nia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 mam prozbe mianowice gralem kiedys w to doszedlem do momentu walki z imperatrka po wielu probach poddalem sie i wywalilem ta gre chcialbym teraz powrucic tylko nie chce zaczynac od nowa ma ktos moze save z tmtego miejsca najlepije zaraz po walce z imperatorka i przed moze w koncu pokanlbym ja choc watpie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 wiec tak, zatluklem raz kruko-czleka ;D i musialem wlezc po kolumnach, zatluklem drugi raz i ucieka znow do gory ale juz nie wiem jak sie tam dostac ? help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 lol... wiem gdzie to... ale nie wiem jak ci to powiedziec ;/ musisz jakos tam poskakac (NA BANK skoki bedziesz wykonywal trzymajac sie czegos [np. gzymsu]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 hm, no jest tam taki gzymsik delikatny jakby framuga drzwi ;D ale jak sie go zlapac ? pp myszki trzymac czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 to jest dość proste, jak będziesz zaraz po tych słupkach szedł takimi schodami na góre i skręcisz do takich drzwi, to musisz po ścianie sie przejść, tylko nie wiem której, ale raczej lewej, potem sie wdrapać i po grzymsach, sam do tego dojdziesz jak sie troche rozejrzysz [; a co do człeko kruka, nie musisz go zabijać, wystarczy zaraz po filmiku wejść na ścianke po prawej stronie od drzwi czyli jak z nich wychodziłeś po lewej, nie inaczej, na góre, a ten "kruk" pozostanie na dole [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 No wlasnie, na wszytko jest roziwazanie tylko trzeba sie rozejrzec i poskakac, a jak spadniesz to szukasz next mozliwosci i tak dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 qrwa czym wiecej probuje tym mi gorzej idzie ;/ super gierka ale ja do takich nie mam cierpliwosci ;/ nie cierpie stale powtarzac tego samego ;/ ma ktos moze sejv z kolejnym zapisem ? przy nastepnej fontannie ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 omg jak sie tam zacieles to co chwile bedziesz prosil o sejw bo w sumie nie miale wiekszego problem uz przejsciem tego, a pozniej to juz hardkor bedzie tyle skakania ze szok. Sorry ale nie wiem jak mozna sie zaciac w tym miejscu. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 pierwszy raz gram w taka zrecznosciowke i nie moge sie oswoic ze sterowaniem, nie znosze konsolowych durnych gierek poskacz poszukaj pozbieraj ale do prince podchodze przez wzglad na stare czasy jak sie giercowalo w prince`a 1 i 2 ;) no i dlatego ze dostalem gierke do grafy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Heh no nic staraj sie wkoncu musi sie udac przeciez to nie jest trudne!!! Wiem ze gdzies tutaj gdzie jestes musisz biec po scianie, dobigniesz do gdymsu on sie go zlapie i bedziesz musial podskakiwac do gory i lapac sie kolejnych gzymsow a w koncu ja kjzu bedziesz wysoko musisz skoczyc na sasiedni "beton" (chodzi mi o to, ze musisz odbic pozniej skoczyc w przeciwna strone zeby sie zlapac klejnego shitu). No dalej staraj sie!!! Musi sie udac. Co do tego jak sie zlapac gzymsu... on sam sie lapie. Np. biegniesz po scianie w storne gzymsu, jak dobiegasz do sciany to nic nie robisz on sie sam lapie. A jak normlanie chcesz sie zlapac to podskaujesz. Albo sie rozpedzasz i skok. EDIT: wiec tak... jestes tam gdzie zalatwiasz pierwszego kruka, wchodzisz wyzej i znowu go zalatwiasz, on leci dalej... i przed toba jest taka zapasc jakby gdzies nie daleko tak? TO mozliwe ze musisz sie rozpedzic, przeskoczyc na druga strone tej "przepasci", odwrocic sie i przebiec po scianie jakby z powrotem ,tylk oto bedzie ta roznica ze koles sie gzymsu zlapie. Czyli: przeskocz na druga strone, obrot, bieg po scianie. Staram sie jak moge nie wiem co moge powiedziec jeszcze. Mozliwe ze mi sie porypaly motywy, w tej grze jest 1000000 takich akcji i ciezko sie polapac. Edytowane 6 Listopada 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 hehe... to jak sobie poradzi z tym pomieszczeniem z mechanizmami zaraz po tym pierwszym z wielu(takich samych) "bossem" co trzeba ( UWAGA SPOJLER) najpierw po kostach, a potem dopiero na niego wskoczyć, unikać łap i walić po puszce na jego łbie [; (UWAGA KONIEC SPOJLERA [; ) powodzenia życze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 ha! w koncu zlapalem rytm :D znam juz droge bylem praktycznie na miejscu, skacze juz pieknie jak malpka tylko mam problemu z orientacja w kierunkach i zeskakuje nie na te strone co trzeba co niestety konczy sie smiercia ;D trzeba to dopracowac ;D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ta zozal, tam to masakra juz jest ciezko sie polapac. Ale astrey jak widzisz juz sie wczowa wiec poradzi sobie ;] - zrobiles tak jak mowie astrey? Bo ciekawi mnie czy to o ten moment chodzilo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Przez Was musze to instalowac na nowo bo zbliza sie PoP3 :) Powiem Wam tylko 1 - najtrudniejsza gra jaka udalo mi sie skonczyc.Oczywiscie w wersji na peceta bo na ps2 jest prosta jak obsluga panienki :) A na pececie grajac tylko i wylacznie keyboardem (bez myszki) jest ciezko Edytowane 6 Listopada 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 a ja nie mogłem przejść tego drugiego(UWAGA SPOJLER) bossa (tego samego gatunku) bo gdy do niego dochodze to mam mało życia i piasku, wiem że jest inna droga, bo już to kiedyś przechodziłem, ale chce teraz iść przez tego drugiego bossa z nocnikiem na łbie, powiedzcie czy warto iść tamtędy gdzie jest boss, czy tamtendy gdzie jest ten piaskowy pies? Mówie o miejscu zaraz po skakaniu pomiędzy zębatkami jakiegoś zegara na wieży [;(KONIEC SPOJLERA) [; ale giera wciąga niesamowicie, najbardziej mi sie podoba to że jest dużo że tak powiem możliwości egzekucji, mi sie najbardziej podoba wciśnięcie "e"(albo inny przycisk zastępujący lewą dłoń z mieczem) przytrzymanie e i wciśnięcie lpm i tak fajnie głowe ciacha, szkoda że te bronie dodatkowe sie tak szybko zużywają [; lece zainstalować gre i wgrać sejwy bo nie wytrzymam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 hehe bylo mnie wiecej tak jak mowiles Pioorek, teraz jestem w takiej duzej sali z zamknietymi drzwiami, dookola proporce wisza i lampy na gorze, musze sie chyba dostac do takich dwoch okienek po rogach lub do balkonu nad wejsciem, chwilowo probuje jestem juz na gorze ale nie wiem jak tam doskoczyc :D wlasnie przerwalem na moment bo za kazdym razem to sie robi bardziej denerwujace, musze ochlonac :> i wreszcie dziala mi "r" :) fajny motyw byl z tym portalem czasu :] gra dla cierpliwych ale wciaga, to prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Eee a na srodku jest takie cus do krecenia, jakby wajcha? I 4 takie slupy? DUZE? To tam na balkon musisz sie chyw wbic jak mowisz, a to jakos bedzie tak z tym balkonem ,ze biegniesz po murku (tak jak poprzednio) odbijasz sie wbiegu od niego i lapie koles sie balkonu. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ja przy tym siedziałem ok. 45 min. nie wiedziałem co i jak [; ale tak, trzeba sie wbić na ten balkon, potem będą chyba pułapki które są zwylke w tym zamku, albo teleporter [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Niech mi ktos da dobra rade jak przejsc ta babeczke. Z ktora zaraz walczylem na poczatku na statku. Mecze juz sie troche i albo dobiega do tamtej drugiej co zwisa na rekach nad przepascia lub mnie poprostu zabija w walce :| Raz mi sie prawie udalo ,ale jednym cieciem mi odebrala reszte energi :) Edytowane 6 Listopada 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 na niej najlepiej ciosy specjalne stosować i robić tak, uderzasz pare razy i blokujesz aż skończy robić cios zaraz po tym jak wbija obydwa miecze i je podnosi do góry przy czym krzyczy, tutaj uważaj bo ona kopie jak puścisz blok, wiec gdy skonczy atakowac to ponownie atakuj i rób specjale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...