Apock Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 no mam :D na normalu :D 1276143[/snapback] TO na co czekasz?:) jyunrandom@interia.pl :) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw268 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Witam znowu mam problem już enty dzień kombinuje i nic mianowicie plansza z tym ogrodem i save po którym dochodze do momentu gdzie huśtawka powoduje że most opada, klocek przestawiam na punkt który otwiera drzwi, przestawiam wajche pokazuje mi się że aktywują się wajhy tam gdzie jest statua (woda chyba zaczyna spadać - taki mini wodospad się robi) ale nie mam pojęcia jak się tam dostać już wszystko spenetrowałem nawet znalkazłem jakiś life update, aha jest jedna ściana lekko rozwalona może ją trzeba zburzyć ale nie wiem jak ? Z góry dzięki za podpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Witam znowu mam problem już enty dzień kombinuje i nic mianowicie plansza z tym ogrodem i save po którym dochodze do momentu gdzie huśtawka powoduje że most opada, klocek przestawiam na punkt który otwiera drzwi, przestawiam wajche pokazuje mi się że aktywują się wajhy tam gdzie jest statua (woda chyba zaczyna spadać - taki mini wodospad się robi) ale nie mam pojęcia jak się tam dostać już wszystko spenetrowałem nawet znalkazłem jakiś life update, aha jest jedna ściana lekko rozwalona może ją trzeba zburzyć ale nie wiem jak ? Z góry dzięki za podpowiedź 1277194[/snapback] tez sie tutaj zacielem i nie wiedzialem co zrobic . :blink: tez kombinowalem z ta sciana :lol: ale z tego cco pamietam to puszczenie wody konczy ten etap .trzeba tu wrocic w innym czasie . ale nie jestem pewny na 100% . zapomnialem bo juz jestem dalej ... powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw268 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Ale też nie moge się wrócić aby zmienić czas :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) hmm .no to poczekaj .zapuszcze pop'a i zobacze czy mam sejva :P . i tak nie mam co do roboty :P noo juz :blink: przeszedlem te misje (szybki bill B) ) i tak jak mowilem .puszczasz wode ,pozniej przechodzisz tam gdzie jest ta sciana niby do rozwalenia :P i zeskakujesz na line i sie opuszczasz na dol (tylko nie puszczaj od razu bo sie polamiesz :P) . krecisz tym dziadostwem i otwieraja sie drzwi ,ktorymi tu wpadles .zeskakujesz na platformy ,przechodzisz korytarz mwskakujesz na te po przeciwnej stronie korytarza i nie wskakujesz na drazek tylko zszuwasz sie z krawedzi .potem sie piszczasz i jedziesz na firance :P . no i tutaj to juz musisz pokrecic dziadostwami tak aby poleciala woda z dwoch zrodelek (czy czegos tam :). dasz sobie rade . pozdro B) Edytowane 15 Lutego 2005 przez smut4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw268 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Wielkie dzięki przeszedłem tak jak pisałeś, mam nadzieje że już więcej się nie zatne fajan gierka ale trzeba się nieźle napocić żeby ją przejść pozdrowienia od podziemia hej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 szukalem szukalem i nic nie znalazlem ... komp jak w opsie do grafy dostalem 2gry na DVD prince i splinter.. splinter chodzi miodzio ale z prince of persia sa wielkie problemy gra mi sie wczytuje 5 minut (logo producenta) i potem jest filmik jak bohater ucieka przed psem i mam wrazenie jak bym mial -343 fpsy i 0 plynnej animacji cos w rodzaju pokazu slajdow... filmik niemilosiernie tnie !! ok jestem juz w grze .. na statku i tu 800x600 32 bity all detale full wszystko chodzi plynnie miodzio ... za chwile filmik i znowu to samo...nie mam zielonego pojecia czego to moze byc wina .. to sam sie dzieje nawet przy 768 ramu oczywiscie wszystkie stery zainstalowane pkt w 3D marku 2k1- 12k 2k3-5,5k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 szukalem szukalem i nic nie znalazlem ... komp jak w opsie do grafy dostalem 2gry na DVD prince i splinter.. splinter chodzi miodzio ale z prince of persia sa wielkie problemy gra mi sie wczytuje 5 minut (logo producenta) i potem jest filmik jak bohater ucieka przed psem i mam wrazenie jak bym mial -343 fpsy i 0 plynnej animacji cos w rodzaju pokazu slajdow... filmik niemilosiernie tnie !! ok jestem juz w grze .. na statku i tu 800x600 32 bity all detale full wszystko chodzi plynnie miodzio ... za chwile filmik i znowu to samo...nie mam zielonego pojecia czego to moze byc wina .. to sam sie dzieje nawet przy 768 ramu oczywiscie wszystkie stery zainstalowane pkt w 3D marku 2k1- 12k 2k3-5,5k 1279047[/snapback] cos masz SERIO nie tak:? stery proobowales nowe zainstalowac do grafy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 cos masz SERIO nie tak:? stery proobowales nowe zainstalowac do grafy? 1279099[/snapback] Instalowalem pare roznych wersji oficjalnych nie oficjalnych te ktore dostalem do karty i nic dalej to samo =( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Ludzie hepl :D gram w tą grierkę od czasu do czasu ale utknąłem w pewnym miejscu :? . Dochodze do miejsca gdzie zaczynają się takie ludki w czerwonych szatach (arabowie chyba :P) tam jest taki wielki młyn wodny to chyba mechanizm tego wielkiego zegara. Pojawia się tam intro z takim typem z zielonymi czy morskimi oczami i on przeskakuje gdzieś i ucieka :P , ide sobie wszysko przechodze rozwalam drugiego w tej grze typa z kamienia (taki wielki co go sie po łydkach wali), potem biegne po ścianie, rozwalam tego ogniowego psa łapie sie liny i do wody na balkonie. Przebiegam pod tymi łopatami co zagarniają wodę (turlam sie). Potem wskakuje na drążek potem na drugi i wskakuje na "balkon" nie to nie balkon tylko taka pułka skalna (wiecie o co chodzi) i tam są drzwi ale one są zamknięte, ludki za nimi są i nie mogą wyjść a ja nie moge wejść, jedyne co moge zrobić to zejść na dół po czerwonej "zasłonie" i robić wyszystko od początku :( . Jak otworzyć te drzwi??? Błagam pomóżcie mi b siedze nad tym juz ze 3-4 dni i nic, załamie sie psychicznie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 ja jestem dziwny? czy ta gra w ogóle mi nie popadla do gustu:// a sie wkurzylem bo chcialem se zagrac.. koles przynosi.. instalujemy.. a ja zalamka na maksa:// wracam do FarCry.. po raz trzeci :///// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) Ludzie hepl :D gram w tą grierkę od czasu do czasu ale utknąłem w pewnym miejscu :? . Dochodze do miejsca gdzie zaczynają się takie ludki w czerwonych szatach (arabowie chyba :P) tam jest taki wielki młyn wodny to chyba mechanizm tego wielkiego zegara. Pojawia się tam intro z takim typem z zielonymi czy morskimi oczami i on przeskakuje gdzieś i ucieka :P , ide sobie wszysko przechodze rozwalam drugiego w tej grze typa z kamienia (taki wielki co go sie po łydkach wali), potem biegne po ścianie, rozwalam tego ogniowego psa łapie sie liny i do wody na balkonie. Przebiegam pod tymi łopatami co zagarniają wodę (turlam sie). Potem wskakuje na drążek potem na drugi i wskakuje na "balkon" nie to nie balkon tylko taka pułka skalna (wiecie o co chodzi) i tam są drzwi ale one są zamknięte, ludki za nimi są i nie mogą wyjść a ja nie moge wejść, jedyne co moge zrobić to zejść na dół po czerwonej "zasłonie" i robić wyszystko od początku :( . Jak otworzyć te drzwi??? Błagam pomóżcie mi b siedze nad tym juz ze 3-4 dni i nic, załamie sie psychicznie :mur: 1279121[/snapback] Zagral bys w 2 demo tak jak ja i bys wiedzial ze trzeba wskoczyc na wajche na balkonie w pol drogi do tych poreczy :lol: Edytowane 16 Lutego 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 pogralem troche i sie znudzila mi :) pogrywam w wolnychchwilach w chronicles of ridick ;] tu grafa zmiata doom3 farcry i half lajfy :) chocic w HL2 jst nieco inny klimat graficzny (ciekawszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Zagral bys w 2 demo tak jak ja i bys wiedzial ze trzeba wskoczyc na wajche na balkonie w pol drogi do tych poreczy :lol: 1279453[/snapback] ... :blink: ide zagrać jeszcze raz, ale wydaje mi sie ze wskakiwałem na wszystkie wajchy, poręcze, drążki itp. próbuje ostatni raz jak nie zadiała to :mur: rozwale se łeb B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) Screenshot002.bmpGralem tylko w demo ale za to moge walnoc obrazek (jak sie uda) Sorki ze tak ale inaczej nie umiem :-P sciagni go i powieksz w paincie o jakies 500% :lol: UPSS <_< chyba nie wyjdzie daj mi na PW twoj mail to ci to wysle duze :) Edytowane 16 Lutego 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 BIG THX Szela znalazłem tą wajchę, jak ja mogłem jej wcześniej nie widzieć :blink: , heheh ale tera mam inny problem, dochodze do tych guzików na ścianach ---->> miasto czaruje na to zeby bylo stare i wracam, w tym miejscu gdzie mialem walke z tym wielkim typem musze wysadzić zamknięte drzwi tymi wybuchającymi psami tylko jak to zrobić :mellow: . Stoje przy tych drzwiach i rozwalam te kundle one wybuchają mnie ranią a drzwi nic :mur: , tam chyba trzeba jakiegoś combosa zrobić tylko jaiego i jak???????? Wierze że mi w tym też pomożesz :lol: THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw268 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Co trzeba zrobić jak babka w czerwony daje nam miecz "lion"pierwszą wierze załatwiłem na mapce zostaje tylko ta druga po lewej wnioskuje że tam gdzie stoi nadal babka w czerwonej sukni (co dała nam miecz) należy jakoś zejść do drzwi które są na dole ale nie mam pojęcia jak tam zejść zawsze spadam i się zabijam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Co trzeba zrobić jak babka w czerwony daje nam miecz "lion"pierwszą wierze załatwiłem na mapce zostaje tylko ta druga po lewej wnioskuje że tam gdzie stoi nadal babka w czerwonej sukni (co dała nam miecz) należy jakoś zejść do drzwi które są na dole ale nie mam pojęcia jak tam zejść zawsze spadam i się zabijam. 1279970[/snapback] Musisz wrócić do tego wielkiego holu z 4 kolumnami i wsadzić miecz w tkie coś co jest na środku, odpalić wajche kręcisz nią i sie wysówają po bokach skały, idziesz tam gdzie jest studzienka z wodą i pościanie biegniesz w lewo a potem to juz do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw268 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 jeżeli chodzi o ten hol z kolumnami gdzie ta baba dała miecz to nie mogę wsadzić miecza w taki cuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 ale chodzi o hol z kolumnami ten co był wcześniej nie ten w którym dostajesz miecz, wystarczy ze przejdziesz przez środek tego holu a Prince sam wsadzi miecz i odpali sie takie pokrętło do kręcenia a potem to jw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw268 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Nie wiem o co chodzi stoi ta baba w czerwonym i jak ide w strone gdzie ona ma twarz nic sie nie dziej dochodze do tejh klepsydry natomiast gdy idę w kierunku przeciwnym do którego ona jest odwrócona dochodze prawie do początku gry tam jest zmiana czasu (może musze zmienić czas i dopiero się wrócić? ale to mnustwo łażenia) I wierze mam zrobioną tylko ta II została po lewej na górze mapki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Nie wiem o co chodzi stoi ta baba w czerwonym i jak ide w strone gdzie ona ma twarz nic sie nie dziej dochodze do tejh klepsydry natomiast gdy idę w kierunku przeciwnym do którego ona jest odwrócona dochodze prawie do początku gry tam jest zmiana czasu (może musze zmienić czas i dopiero się wrócić? ale to mnustwo łażenia) I wierze mam zrobioną tylko ta II została po lewej na górze mapki 1280124[/snapback] ej.... napisal ci przeciez roboty2: cofnij sie do holu z 4 KOLUMNAMI. tam gdzie sie wchodzi do wiez. musisz przekrecic wajche na srodku i wejsc do nastepnej wiezy. a te drzwi na dole to drzwi do life upgrade'a! zeby sie tam dostac wajcha musi byc skierowana tak zeby cala podloga w sali byla kompletna(od drzwi do drzwi) i troche poskakac ale to nieobowiazkowe tam isc. milej gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 szukalem szukalem i nic nie znalazlem ... komp jak w opsie do grafy dostalem 2gry na DVD prince i splinter.. splinter chodzi miodzio ale z prince of persia sa wielkie problemy gra mi sie wczytuje 5 minut (logo producenta) i potem jest filmik jak bohater ucieka przed psem i mam wrazenie jak bym mial -343 fpsy i 0 plynnej animacji cos w rodzaju pokazu slajdow... filmik niemilosiernie tnie !! ok jestem juz w grze .. na statku i tu 800x600 32 bity all detale full wszystko chodzi plynnie miodzio ... za chwile filmik i znowu to samo...nie mam zielonego pojecia czego to moze byc wina .. to sam sie dzieje nawet przy 768 ramu oczywiscie wszystkie stery zainstalowane pkt w 3D marku 2k1- 12k 2k3-5,5k 1279047[/snapback] naprawde nikt nie mial takiego problemu jak ja ? >_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 naprawde nikt nie mial takiego problemu jak ja ? >_< 1280601[/snapback] Może stry, może zawalony system, ale jak inne gry działaja to nie wiem, może nowego DX wgraj ale to chyba nie to, albo defragmentacja dysku, a może gierka zawalona i sie źle zainstalowała :blink: . Na moim sprzećie chodzi aż miło :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw268 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 naprawde nikt nie mial takiego problemu jak ja ? >_< 1280601[/snapback] Wgraj jakiś mega kodek do filmów, windows media player, jakieś kodeki do łindołsa, najnowszego directx, mi9ałem kiedyś podobny problem ale przy innej gierce powgrywałem to co napisałem (co sobie przypominam) i już później dobrze działało wszystko. ps. przeszedłem ten motyw z II wieżą, ale chyba nie mam smykałki do tej gry już w might and magicach 6,7,8,9 się tak nie zacinałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSparrow Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Zdecydowałem się na napisanie tego posta, ponieważ nikt nie dał jednoznacznej odpowiedzi na następujące pytanie: jak wejść do wieży znajdującej się po prawej stronie ma mapie? Otóż byłem już w tej po lewej stronie, wróciłem spowrotem i od znajomej w czerwonym dostałem nowy miecz (lion) i tu zaczyna się mój problem. Nie wiem gdzie iść! Byłem jeszcze raz w ogrodzie, potem jeszcze raz poszedłem w kierunku młyna i na nic nie wpadłem, gdzie można dalej pójść. Tak więc stoje jak wół w ten sali z koleżanką w czerwonym i nie wiem gdzie iść. Proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Zdecydowałem się na napisanie tego posta, ponieważ nikt nie dał jednoznacznej odpowiedzi na następujące pytanie: jak wejść do wieży znajdującej się po prawej stronie ma mapie? Otóż byłem już w tej po lewej stronie, wróciłem spowrotem i od znajomej w czerwonym dostałem nowy miecz (lion) i tu zaczyna się mój problem. Nie wiem gdzie iść! Byłem jeszcze raz w ogrodzie, potem jeszcze raz poszedłem w kierunku młyna i na nic nie wpadłem, gdzie można dalej pójść. Tak więc stoje jak wół w ten sali z koleżanką w czerwonym i nie wiem gdzie iść. Proszę o odpowiedź. 1282768[/snapback] nie bede przeciez cytowal samego siebie....:/ zerknij kilka postoow wyzej :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSparrow Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 No właśnie że nie pisze cofnij sie do holu z 4 KOLUMNAMI. tam gdzie sie wchodzi do wiez. musisz przekrecic wajche na srodku i wejsc do nastepnej wiezy Ja chce wejść do wieży po prawej stronie na mapie. Jak mam przekręcić tą wajche, w którą stronę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 No właśnie że nie pisze Ja chce wejść do wieży po prawej stronie na mapie. Jak mam przekręcić tą wajche, w którą stronę? 1283169[/snapback] A tego to juz nikt ci nie powie, kręć i próbuj, ja poszedłem tylko w lewą stronę w prawą się nie fatygowałem :rolleyes: . Ale pewnie trzeba tam wejść tak jak do wierzy pollewej czyli przebiec po ścianie obok tej studzienki na końcu holu. NIE MA nikogo kto wie jak wysadzić te drzwi w wielkim zegarze za pomocą psów :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 No właśnie że nie pisze Ja chce wejść do wieży po prawej stronie na mapie. Jak mam przekręcić tą wajche, w którą stronę? 1283169[/snapback] ja piernicze czlowieku... krecisz sprzet a z gierka sobie nie mozesz poradzic :mur: po prostu SPROOBUJ!! przeciez cie nie ugryzie jak przekrecisz nie tak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...