yahoo84 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 No właśnie, znacie jakieś sklepy internetowe z koszulkami z nadrukami o tematyce rock metal itp??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 :twisted: kiedyś widziałem jakiś sklep internetowy z koszulkami i resztą zaje#$@!CH rzeczy !!! :D tylko nie pamiętam adresu :( jak go zlookam to dam ci dobra ? :D a tak wogóle to najlepsze sklep_iki z takimi rzeczami [nie internetowe] to są w zakopanem [według mnie :twisted: ] na krupówkach ! :twisted: :D odjazdowe sklep_iki !!! pełen wypas !!! wszystko tam jest :twisted: heh i obsługa spoko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 :twisted: kiedyś widziałem jakiś sklep internetowy z koszulkami i resztą zaje#$@!CH rzeczy !!! :D tylko nie pamiętam adresu :( jak go zlookam to dam ci dobra ? :D a tak wogóle to najlepsze sklep_iki z takimi rzeczami [nie internetowe] to są w zakopanem [według mnie :twisted: ] na krupówkach ! :twisted: :D odjazdowe sklep_iki !!! pełen wypas !!! wszystko tam jest :twisted: heh i obsługa spoko ... zxgadzam sie :D ale pod pajacem w wawie, tesh jest ok :D alew w zakopcu wiekshy wybor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...