Infi Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 witam :) [tyle milego] wiec sprawa wyglada bardzo dziwnie gra Tactical Ops i ut zawiesza odrazu w menu, albo resetuje przy poczatkowych napisach oO reinstalowalem winde, to i ut - dalej to samo... czasami, ale rzadko wszystko wlaczy sie normalnie i chodzi bez zarzutu. ustawienia sprzetu mam takie jak wczesniej gdy problem nie wystepowal tac ops i ut, ten sam engine... 3dmark, q3, managery chodza normalnie, wiec kuzwa lol nie znam sie na tyle, a męczy mnie to strasznie wiec ktos pomoze ? // z innych zrodel doradzili mi, ze takie rzeczy wystepowaly jak mieli tasme 40 zylowa od hdd, ja mam wlasnie 40, ale wczesniej wszystko smigalo pzdr i tnx bo musze grac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Podaj konfiguracje kompa i czy podkrecony. Jaki zasilacz, jakie temperaturki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infi Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ej to nie ma nic do tego, bo wczesniej na tych samych ustawieniach chodzilo wszystko dobrze. nagle coś... i jak pisalem tylko ut i TO inne gry chodzą no ale ok: celek 633 abit se6 i815 256sdr gf2 ti 64ddr wczesniej byl podkrecony na 855 a gf z 250/400 na 275/460 i wszystko chodzilo bez zarzutu. nagle wieszal sie win i wogole jakby przegrzewal, wiec zmienilem ustawienia sprzetu na defaultowe, bez OC i wszystko chodzilo. i teraz nagle od 3 dni nie zagram w ut, wszystkie inne gry chodza, wiec zajebiscie kuwa dziwne, a w windowsie zwieche tez czasem zaliczy... temp. ok 45 stopni teraz jak od rana chodzi hmm, zmienic wiatrak na proca ? bo wiekszosc jest za ta taśmą od hdd, ze u innych to pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...