model3100 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mam nokie 3100 i kabel pod com-a kożystam z oprogramowania oxygen nenager 2 czy coś w tym stylu. Gry java mogę wrzucić ale dzwonki czy logo już nie jak wezmę opcje to załaduj grę java jest aktywne a załaduj dzwonek lub logo już nie jak to mogę odblokować??? Ktoś się zna na obsłudze tego programu ??? JAK TO ZROBIĆ??? :?: :?: :?: :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Co nikt nie kożysta z fora czy co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Stary mozesz mi wierzyc lub nie ale powiem ci ze moja zona ma taka nokie i 3 razy kupywalem do niej kabel na allegro. Za kazdym razem sprzedawca zapewnial mnie ze dziala i zonk nic nie dzialalo. Nastepnie kupilem kabel w komisie i tez doopa, facet wymienial mi nrozne modeli(i com i usb) kilka razy i nic. Nie dzialalo. Dopiero kupno kabla w serwsie nokii za 79 zl zalatwilo sprawe. Dziala. Poszukaj w googlach kilka razy znalazlem na jakis forach watki ze do 3100 trzeba oryginalny kabel, bo na tych z allegro nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 i to jest prawda TYLKO ORGINALNY DO NIEJ - choć na USB z allegro mi kiedyś działało ale co orginał to orginał ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Dzięki za odpowiedzi przynajmniej wiem na czym stoję!! Szkoda że ten nie chce działać muszę go teraz pchnąć i pokłopocie. Za ile można go teraz sprzedać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...