przeciwnik Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Stoje przed wyborem płyty głównej. i zastanawiam się nat tym ASUSEM. EpoXA 8krai już miałem i wiem ze to spoko płyta. ktora z tych 2 płyt bedzie bardziej bezproblemowa i lepsza? a moze GIGABYTE na KT 880 ? ps. moj epox z podpisu padł dzisiaj, ( nie mam czasu aby czekać na realizacje gwary a jutro musze coś kupić bo komp jest mi niezbędny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 TO JAK MIALES EPOXA TO GO WEZ JESZCZE RAZ WKONCU JUZ SPRAWDZILES TA PLYTE! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 nigdy nie miałem asusa. i zastanawiam się nad tym aby go kupic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Bardziej bezproblemowy będzie Asus, Epox bardziej do krecenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja mam ta płytke ASUS A7V880 i jest stabilna jak kamień to raz,a dwa O/C tez jest spoko,póki co mam Bartka 2500+ podkręconego na 2310 mhz bez mziany napięcia,i nie mam ządnych problemwów.Plytka śmiga pięknie,jest bardzo wydajna,ale Bios pozostawia sporo do myślenia.Cóz ale ASUS to ASUS i czekam na nowa wersje biosa,płyte polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja mam ta płytke ASUS A7V880 i jest stabilna jak kamień to raz,a dwa O/C tez jest spoko,póki co mam Bartka 2500+ podkręconego na 2310 mhz bez mziany napięcia,i nie mam ządnych problemwów.Plytka śmiga pięknie,jest bardzo wydajna,ale Bios pozostawia sporo do myślenia.Cóz ale ASUS to ASUS i czekam na nowa wersje biosa,płyte polecam. kolego a mozesz mi napisac ile ten ausus ma wejść na wentylatory? nie licząc wejścia na wentyl procesora acha i co jest nie tak z tym biosem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 a nie lepiej oddac epoxa na gware a na przeczekanie pozyczyc od kogos jakies byle gowno? ewentualnie kupic asrocka za 130zl ten max miesiac na nim prezzyjesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 a7v880 ma tylko na wyjście na wiatrak cpu i jeden wentyl:( ale widać na PCB jeszcze miejsce(jest nawet podpisane) w którym powinno być jeszcze jedno wejście, więc może jakaś wersja lux wyjdzie:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 a7v880 ma tylko na wyjście na wiatrak cpu i jeden wentyl:( ale widać na PCB jeszcze miejsce(jest nawet podpisane) w którym powinno być jeszcze jedno wejście, więc może jakaś wersja lux wyjdzie:D Tak zapewne wyjdze wersja Deluxe albo cos,standardowy zbaieg ASUS zeby trorche kasy zebrać:).Co do biosa,móg by być bardzejcyztelny i miec np możliwosć regulacji napiećia na chipsecie,i pare takich tamn pierdól(sorry jestem zmecozny nie chce mi siepisać) :lol: Ale ogolnie jest spoko.A jezli chodzi o wenytlatory,ja mam od PCu,i dwa w budzie.Jeden zsailany z mOBO drugi z zasialcza,więc to nie problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...