mib Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 czy istnieje wtyczka za pomoca ktorej majac adres IP moge odnalezdz numer uzytkownika gadugadu?? Czy to wogole mozliwe?? BARDZO MI NA TYM ZALEZY!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Nie mozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 No to mnie zmartwiles cholernie mi na tym zalezalo mialem nadzieje ze jest to mozliwe!!! a jak w inny sposob sprawdzic numer uzytkownika?? urwal mi sie kontakt a stary numer jest nieaktualny a przypuszczam ze nowy nuumer nie ma zadnych danych podane!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 nie mozliwe z wielu powodow... np jak wyobrazasz sobie to dla dynamicznego ip?? mozna by zrobic cos w rodzaiu dyndnsa (np nazywalo bysie dyngns ;)) ale w przypadku komunikatorow to imho bez sensu... ale jak masz czyjes ip to masz inne mozliwosci nawiazania kontaktu... chociazby glupi poslaniec( pod warunkiem ze go nie filtruje), a moze ma jakies ciekawe uslugi odpalone ;)... Pozdro Viroos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Na 100% wiem ze IP jest stale a nie dynamiczne!!!!! Szkoda ze nie ma takiej wtyczki albo programu!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...