ziupo Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 mam zamiar jakos wyciagnac gorace [doslownie] powietrze z wnetrza komputera, a samo zdejmowanie boku obudowy niewiele daje przez to, ze komputer stoi w biurku, zatem nei wiem tez czy wentylator tu cos da a jak juz to moze z przodu go zamontowac lepiej? teraz tylko nei wiem jaki wybrac wentylator, przedewszystkim musi byc cichy [rzeklbym, ze niemal nieslyszalny] i, ze tak powiem "najprostszy" [tzn bez kabla z obrotami] istotna dla mnie jest to zeby potzrebowal jak najmniej pradu bo i tak juz mam przeciazony zasilacz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 No to polecam noiseblockera s2 tudzież s3:) Uważam, że to najlepsze wentyle na świecie i to codziennie się sprawdza jak włączam kompa. Jedynym ich minusem jest cena - ok 85pln za sztukę (z regulatorem obrotów) lub około 60pln za wersję bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Arctic cooling - arctic fan pro TC. Wręcz niesłyszalny i tani jak barszcz - około 17pln. Nie mam porównania z noiseblockerem. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 hmm z tym regulatorem to moze i by rozwiazalo jakos problem glosnosci, ale myslalem nad wentylem rzedu do ~30zl EDIT: hmm wlasnie takiego wentylatora potzrebuje jak ARCTIC COOLING FAN PRO TC cena tez nawet nawet DZIEKI ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Na Allegro kupiłem ARCTIC COOLING FAN PRO TC po 13zł. Tanie, a bardzo ciche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Potwierdzam do 2k obrotów są cichutkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Arctic bardzo wporzasiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...