k2 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Czy ktoś kiedykolwiek sie tym bawił? Jakie są wrazenia grania z tym sprzetam i czy opłaca sie za to zapłacić 140zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Raczej nieopłacalny bajer. Oczy bolą, w głowie się kręci, a w portfelu suuucho! Moja rada: nie warto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 a czy to sa mikroekrany czy tylko migawki podlaczane do jakiegos tam portu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Raczej nieopłacalny bajer. Oczy bolą, w głowie się kręci, a w portfelu suuucho! Moja rada: nie warto! miałes kiedys cos takiego na oczach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Czy ktoś kiedykolwiek sie tym bawił? Jakie są wrazenia grania z tym sprzetam i czy opłaca sie za to zapłacić 140zł. pujdzie to pod gf3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 po co kupowac takie okulary, mozna uzyc probramu Wicked3D + zwykłe okulary 3d niebiesko-czerwone http://www.wicked3d.com/ tu mozna pobrac demo ,działa w Q3A P.S. po długim graniu oczy i glowa też bolą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Mam coś takego made by MSI. W grach nie używałem ale filmy wyglądają ciekawie. I faktycznie na dłuższą metę można popsuć sobie wzrok. Już lepiej kupić monitor z 3d ale takie cudo kosztuje cosik koło 15000PLN. Wracając do okularów zgadzam się z przedmówcą drogi i zbędny bajer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Trzeba pamietac ze do okularow potrzebny jest mocny monitor - 120Hz powinien wyciagnac aby oczka nie bolaly. Bolow glowy nie stwierdzilem - a gralem dosc dlugo. Z niektorymi grami sa problemy - trzeba sie bawic ustawieniami np. w GTA3 wszystko jest ok, ale swiatla np. na moscie w nocy nie sa "w glebi", w dzien jest ok, fajnie wyglada jak ludzie wypadaja "za ekran" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Nie żeby ten konkretny model, no i to było już ładny kawał czasu temu ( w końcu robili takie za czasów TNT2) ale miałem styczność. Efekt ciekawy, ale na dłuższą metę mało opłacalny, choć nie próbowałem jak to się ma do filmów... w końcu fajnie by było sie położyć na kanapie i iglądać jakiś cool movie, ale coś mi sie zdaje, że nie zdałyby egzaminu na dłuższą metę. No i cena. Jak kogoś stać i lubi nowatorskie wynalazki, głównie, żeby się pochwalić przed kumplami to proszę bardzo, ale ja tam powiem tak... wole moje kochane 17" a wzrok planuję marnować powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...