Skocz do zawartości
k2

Gainward -okulary 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Mam coś takego made by MSI. W grach nie używałem ale filmy wyglądają ciekawie. I faktycznie na dłuższą metę można popsuć sobie wzrok. Już lepiej kupić monitor z 3d ale takie cudo kosztuje cosik koło 15000PLN.

Wracając do okularów zgadzam się z przedmówcą drogi i zbędny bajer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba pamietac ze do okularow potrzebny jest mocny monitor - 120Hz powinien wyciagnac aby oczka nie bolaly.

Bolow glowy nie stwierdzilem - a gralem dosc dlugo. Z niektorymi grami sa problemy - trzeba sie bawic ustawieniami np. w GTA3 wszystko jest ok, ale swiatla np. na moscie w nocy nie sa "w glebi", w dzien jest ok, fajnie wyglada jak ludzie wypadaja "za ekran" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żeby ten konkretny model, no i to było już ładny kawał czasu temu ( w końcu robili takie za czasów TNT2) ale miałem styczność. Efekt ciekawy, ale na dłuższą metę mało opłacalny, choć nie próbowałem jak to się ma do filmów... w końcu fajnie by było sie położyć na kanapie i iglądać jakiś cool movie, ale coś mi sie zdaje, że nie zdałyby egzaminu na dłuższą metę.

No i cena. Jak kogoś stać i lubi nowatorskie wynalazki, głównie, żeby się pochwalić przed kumplami to proszę bardzo, ale ja tam powiem tak... wole moje kochane 17" a wzrok planuję marnować powoli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...