Skocz do zawartości
SebaZ

S3 TRIO 3D

Rekomendowane odpowiedzi

jasne ze sie da :) sam krecilem :D szlo jakos ok 100mhz(gpu i mem) niepamietam dokladnie ile wialy na to dwa sunony 80x80 :) i nawet w nfs hot persuit sie fajne gralo :P . ja krecilem power stripem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@DEFENCE

z tymi sterownikami to chodziło mi o Voodoo 2. Nie dość że ciężko znaleźć to nie ma oryginalnych, bo 3DFX upadła i nie robia nowych sterów. Znaleźć można obsługujące jedynie OpenGL pod WinXP i są one nie oryginalne tzn. nie zatwierdzone przez producenta i nie podpisane cyfrowo-zgodne z XP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Do niedawna mialem ta karte polaczona z v2 i radze Ci jak nie masz kasy dokup jakiegos voodoo :) ja mialem v2 12 MB i takie gry jak CS, q3 chodzily srednio 30 FPS :]

to dosyc dziwne, bo ja na C333A, 320RAM, Ati Rage 4MB + VooDoo 2 12MB moglem sobie bardzo ladnie grac w cs'a 8O srednio 100fps, czasem spadalo do 80, ale nie ponizej :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiecie dzięki za to co już napisaliście, ale ja pytałem o to czy można i w jaki sposób podkręcić S3 TRIO 3D lub Voodoo2.

A wy chwalicie się osiągnięciami waszych kart w CS.

Sorki za mocne słowa ale szukam odpowiedzi a nie jakie FPS mogę osiągnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Do niedawna mialem ta karte polaczona z v2 i radze Ci jak nie masz kasy dokup jakiegos voodoo :) ja mialem v2 12 MB i takie gry jak CS, q3 chodzily srednio 30 FPS :]

to dosyc dziwne, bo ja na C333A, 320RAM, Ati Rage 4MB + VooDoo 2 12MB moglem sobie bardzo ladnie grac w cs'a 8O srednio 100fps, czasem spadalo do 80, ale nie ponizej :roll:

Ja tez mialem C333A i 320 RAM tyle ze karta z S3 jak tys to zrobil ? Gralem w 800x600 i nie szlo wiecej niz 30 klatek chyba ze moja plyta blokowala (BXCel).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

Ja tez mialem C333A i 320 RAM tyle ze karta z S3 jak tys to zrobil ? Gralem w 800x600 i nie szlo wiecej niz 30 klatek chyba ze moja plyta blokowala (BXCel).

voodoo2 + opengl = power!! :D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi