fuxmen Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 witam szukam dzwonków lub nowych tapet do tego telefonu i jakos nie moge w tym necie nic znajść nie wiem dlaczego, nawet zadnych dzwonków do wpisania, wtf czy naprawde w calym necie nie ma dzwonków ani tapet do tego modelu telefonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Dolacze sie do pytanka tylko ze do modelu GD-93 chodzi mi szczegolnie o muzyczke do wpisania w kompozytorze.W necie przeszukalem i nic. :roll: UPDATE Wkurzylem sie i zaczalem szukac pare godzinek i mam http://www.universal-ringtones.net/free_ri...s.asp?t=12&p=82 sprubuj tu sa melodie do kompozytora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 zaraz zgulam, strasznie trudno cos znaleść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...