flak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ello , mam pytanko czy wie ktoś czy płytka główna ASUS P4PE-X z chipsetem i845PE obsługuje procesory P4 Prescott 533FSB ?? bo jak szukałem po necie to niektorzy mówią TAK a inni NIE :/ chipset niby obsługuje 800FSB i 400 ramy , ja uzywam Celerona 2.4@3.0 no i dziś po graniu w America's Army sprawdziłem odrazu temperature a tu 69 :/ to mnie normalnie zgieło i odrazu zmniejszyłem celka do 2,6. a jeśli komuś się chce to mogłby jeszcze powiedziec jakiego on pentiuma poleca na tą płyte . THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 P.S. albo czy tez płytka obsługuje Celerona D bo nie jest taki zły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Dobra znalazłem ze moja płytka obsługuje Celerona D i chyba na niego sie zdecyduje http://www.intel.com/products/desktop/proc...+prod_celerond& jak ktoś chciał pomóc to THX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabloo Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jak już się zdecydujesz i będzie ci chodził ten celek (lub nie ) daj znać na meila. Zakupiłem płytkę A-BIT BH7-E ma chipset 845EP. I tak się właśnie zastanawiam nad tym Celeronem D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...