MC_GasioR Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mam P4 2,6GHz SL6WH 800MHz Procek miał mieć HT, na ale nie wiem czy ma. W menedzrze urządzeń widoczne są 2 procki, menedzer zadań w historii użycia procesora pokazuje 2 okienka z wykresami, ale jest napisane użycie procesora (czyli tak jakby tylko jednego). Nie pamiętam ile takowych okienek było przy procku bez HT. Przedewszystkim przy starcie kompa, płyta (bios) pokazuje tylko jednego procka. Moja płyta to ASUS P4C800 No i czy na samym procesorze powinno być coś napisane o HT ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 no to jak na mój gust masz HT, skoro pod XP widać dwa procki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 1Wszystkie P4 na FSB 200 (800) mają HT 2Skoro masz widoczne 2 CPU to napewno masz włączone HT 3Jakbyś próbował wyłączyć HT to masz opcję w Bios-ie. :wink: 4Na procesorze o tym nie pisze 5 Dla upartych ściągnij sobie z netu Everest-a i tam sobie go zmacaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...