MaraXus Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Witam! Problem polega na tym ze nikt sie nie moze podlaczyc do moich gier czy to w tetrinecie czy w herosach. Wczesniej tego problemu nie bylo, wylaczone mam firewalle i wszystko a nikt sie nie moze do mnie podlaczyc w czym moze tkwic problem ? Help me! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 to przypomnij sobe co zrobiłes.. ze przestało działac.. zainstalowałes nowy program... gre.. mieszałes cos w ustawieniach windy... powodów moze byc duzo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 wpierw powiedz jakie masz lacze bo jesli jestes w sieci lokalnej to moze firewall sieciowy nei pozwala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaraXus Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Neostrada Plus, w ustawieniach nic nie mieszalem. Co instalowalem hmm, nie pamietam za bardzo bo duzo czasu juz minelo, a nie chce mi sie reinstalowac windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...