Kwazor Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Mam taki problem ze mam 2 napedy firmy LG i w dwóch jest ten sam problem : nice chce sie wysunac tacka. W CDronie jeszcze ujdzie bo lekkie pukniecie i wychodzi ale DVD trzeba pieprznać na zachęte by wyszło. Co psuje lub deformuje w nich że występuje taki problem.? Widac że silnik opada ale w momenice próby wysuniecia tacki o coś chaczy. Ps. DVD jak jest bez obudowy otwiera się bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Di(a)ler Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Jeśli napędy są brudne (zakurzone) to przemyj je powietrzem w spraye'u. Jeśli zostały kiedyś zalane czymś lepkim (jakaś Cola, czy piwo) to też trzeba delikatnie szmatką przeczyścić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 u mnie po dobrych paru latach zaczal sie dziac ten sam problem z dvd :) kazdy ktory ma tego cdroma lub dvd dluzej niz 4 lata to ma chyba ten sam problem :P u mnie zauwazylem iz wytarly sie zabki ktore prowadza tacke na zewnatrz :) wiec zbyt duzo z tym nie zrobi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...