adam_M Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam .. wiem było szukałem znalazłem ale nie dokońca to czego oczekiwałem stare modele kardlidzy w linkach podanych przez was nie znalazłem mojego i nie jestem pewien a boje sie spieprzyc kardlidz bo to żony drukarka ;] chodzi mi dokładnie o model drukarki z705 i kardlidz czarny nr 48 .. dokladnie 17g648e głowica czarna moze miał ktoś z tym doświadczenie to prosze o rady ... konkretnie pytanko , bo kupiłem sobie zestaw uzupełniający i na pudełku pisze , ze też pasuje do tego modelu i czytam instrukcje i oglądam rysunki i widze na dwóch rysunkach kardlidz identyczny z moim ale oznaczenia w obu przypadkach inne na jednych sie odkleja górne wieczko a na drugim wierci dziure z góry no i niewiem które rozwiązanie jest prawidłowe to raz a dwa jak potem zamknąć tą dziureczke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 nie znam Twojej drukarki ale wiem z doswiadczenia ze w czarnym kartridzu WIERCI SIE dziureczke, a w kolorowych trzeba zdjac gore.. edit: dziureczki nie zamykasz...ma byc sobie otwarta...przeciez nie bedziesz chyba rzucal drukarka po pokoju no nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 U gory jest dziurka. Mozesz ja troche powiekszyc, i igla wlewasz tusz. Igle wsadzasz do oporu i nalewajac tusz powoli ja wyciagasz. Kumasz?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...