Electric Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam. Kupiłem nową płyte EPOX na via 400. Mam dość leciwą wypalare Plextor 8/4/32. Jak podłącze go jako jedyne urządzenie na taśmie to system wiesza sie przy wykrywaniu sprżetu. Obojętne co ustawie w biosie, czy pio czy dma, zworki na mastera lub inne opcje zawsze zwis. Natomiast jak pod ta sama tasme podlacze inny dysk lub cd-rom wszystko chodzi ok. Bios mam najwnowszy. Co z tym zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electric Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Naprawde nikt nie wiem. Moze ktos ma jakiegos :idea: ?? Plis bo po kilkunastu dniacch wysiadam i nie juz nie wiem co zrobic. Skontaktowalem sie z producentem ale oni jeszcze nie raczyli odposac. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 No niestety dosyc dziwny blad , mysle ze producent musi odpisac tobie . Oczywiscie na innym kompie sprawdzales nagrywarke ?? , czy jest sprawna na 100 % . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electric Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Nagrywarka sprawna, płyta też na 100%. W biosie poprzestawiałem dosłownie wszystko na wylot i nic. Załamać sie można. POzostaje tylko czekać na odp. producenta. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...