|Micro| Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Może mi ktoś wytłumaczyć o co w tym chodzi ? - jak widzicie w podpisie mam takiego GF'a i nie wiem czy to też dotyczy jego ? Oto link do tego newsa: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1828 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Alex is convinced that the GeForce 6800 non-ultra's have one or more disabled Vertex. Mowa tu o 6800 "NIE Ultrach"... :) Twoja jak się nie myle to Ultra - więc nie musisz się tym przejmować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 mylisz się ;) - moja to 6800 Golden Sample od Gainwarda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...