Bartek Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Instalnąłem dziś rano xp i odświeżanie potraktowałem nvreftool'em 2.0 no i odświerzanie okej tylko czsem przy niektórych aplikacjach monitor pyka zmieniając rozdziałkę i odśw. ---np fifa w menu chyba chodzi o rozdziałkę 640x480, wyświetla się w 120hz gdy miałem Me to było 160hz i nie pykał co z tym zrobić? może to lamerka ale zapytam czy pykanie może uszkodzić monitor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 raczej nie moze, ja proponuje Ci refreshlock do zassania z mojej strony, jest o niebo lepszy od tych wszystkich innych badziewi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 raczej nie moze, ja proponuje Ci refreshlock do zassania z mojej strony, jest o niebo lepszy od tych wszystkich innych badziewi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...