!mX Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam!! chodzi mi mianowicie o to gdy odpalam gre to automatycznie mi sie komp zwiesza albo sam sie restartuje, nie moge zagrac w zadna gre odrazu mam restart albo zwieche, probowalem grac w COD'a, D2 LoD i W3 kazda z tych gier konczyla sie zwiecha, poprostu nawet nie moge zagrac gdyz odrazu restart !! help ... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Sprawdz napiecia.. Temperatura procesora.. Temperatura karty... Najprawdopodobnije zasilacz za słaby.. lepiej kup jakiegos Fortrona 300GT i oddaj tego Tracera (niby) "550W" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Ja mam tego Tracer'a 550 i bez problemu utrzymuje to wszystko co jest w podpisie. Więc w tym wypadku zasilacz raczej nie jest przyczyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 To może jakiego wirusa załapałeś? Albo grafa ma porblemy.... Albo... i tak jeszcze dużo można... Zrób formata i reinstalke - najprostszy sposób :) Aha... i nie ten dział.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 +3.3V - 3.36V +5V - 5.08V - to sa napiecia +12V - 12.60V temp procka wynosi 44 stopnie, zamontowalem niedawno SILENCERA na swojego radka moze to on stwarzam ten problem ? reinstalke robilem 2 razy i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 +3.3V - 3.36V +5V - 5.08V - to sa napiecia +12V - 12.60V temp procka wynosi 44 stopnie, zamontowalem niedawno SILENCERA na swojego radka moze to on stwarzam ten problem ? reinstalke robilem 2 razy i nic Podskocz do qmpla po kilka cześci do kompa - to będzie można wyeliminować niektóre przypuszczenia... Np. na początek zmien grafe i sprubój.... Może troche czasochłonny sposób ale bedzie pewien... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 +3.3V - 3.36V +5V - 5.08V - to sa napiecia +12V - 12.60V temp procka wynosi 44 stopnie, zamontowalem niedawno SILENCERA na swojego radka moze to on stwarzam ten problem ? reinstalke robilem 2 razy i nic oczywiscie mierzone miernikiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Radka lub procka masz podkreconego? Jak masz mozliwosc to zwieksz napiecie dla AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 nie mam kreconego sprzetu wogole, nie moge zwiekszyc napiecia dla AGP ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...