Nyny Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 WItam, tak sie sklada ze kumpel poprosil mnie o usuniecia wirusa wiadomo jakiego z win XP. No to zadania rutynowe wlaczenie windows update i kropka. Wszystko by bylo okej gdyby nie taki komunikat pojawiajacy sie podczas wyszukiwania aktualizacji: [Numer błędu: 0x80070008] Wystąpił błąd i rozszerzenie Windows Update nie może wyświetlić żądanej strony. Następujące zasoby mogą okazać się pomoce przy rozwiązywaniu problemu: Opcje samodzielnej pomocy: Windows Update — centrum odpowiedzi Windows Update — narzędzie do rozwiązywania problemów Windows Update — grupy dyskusyjne Opcje pomocy asystowanej: Pomoc asystowana w trybie online Microsoft (bezpłatnie w przypadku problemów związanych z rozszerzeniem Windows Update) Dzialo sie tak na dwoch roznych maszynach z tym ze na jedenj za ktoryms razem z koleji udalo mi sie uruchomic update'a. Wchodzac poprzez witryne www.microsoft.com i klikajac link windows update pojawia sie pusta strona Dopiero po wpisaniu adresu http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5co...ault.aspx?ln=pl cos sie dzieje i niestety pojawia sie ten problem. Blagam o pomoc bo juz nie mam sily do mikroszitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 http://www.error.xp.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 nic mi nie pomogalo z tych porad. Przyczyna tego chyba sa sterowniki do radeona 9250 przez nie caly system swiruje mozliwe to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 jak na mój gust, to była zabawa z xp-AntiSpy otwórz w tym programie Special --> Reset System State - to spowoduje przywrócenie pierwotnych ustawień , następnie poodhaczaj to co uznasz za potrzebne oprócz zakładek Internet Explorer 6 i Services. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...