Eljot Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 chce kupic sobie taka karte. chcialnym sie dowiedziec jaka jest jakos obrazu po podlaczeniu do karty telewizora, czy przy ogladaniu divx-ow widoczny jest spadek jakosci obrazu na tv? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 chce kupic sobie taka karte. chcialnym sie dowiedziec jaka jest jakos obrazu po podlaczeniu do karty telewizora, czy przy ogladaniu divx-ow widoczny jest spadek jakosci obrazu na tv? Jeżeli chodzi o tv-out w gf4 mx 440 to jest tak(zresztą we wszystkich g4 tak jest): niewidia dorzuciła na karcie drugi ramdac właśnie do tv-outa, więc nie stosuje już jakichś innych dziwnych chipów. Poza tym jakość jest świetna, wiem bo miałem g4mx440, polecam, chociaż za tą cenę możesz mieć ati 9000, wydaje mi sie że to byłby bardziej rozsądny wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Moj kolega ma gf4mx440 ale nie wiem z jakiej firmy. Kiedys mi pokazal jak dziala tv-out (przyznam sie, ze nigdy nie mialem okazji zobaczyc wczesniej- tak sie zlozylo :) ). Jakosc jest super z tym ze koles ma cos zle ustawione i jak przelacza na AV w telewizorni to raz ma kolor, a raz czarno bialy obraz. Wszystko byloby spoko gdyby przy kolorze nie tracilo na jakosci. Tzn. nie jest to wina karty tylko cos z ustawieniami, moze kablem. Nie mialem czasu sie w to zaglebiac i nie grzebalem w sterownikach jakie ma ani nie patrzalem na polaczenia i kable. Jednak jak jest czarno bialy obraz to z dalszej odleglosci jest ostry jak na monitorze (29 cali telewizor) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Moj kolega ma gf4mx440 ale nie wiem z jakiej firmy. Kiedys mi pokazal jak dziala tv-out (przyznam sie, ze nigdy nie mialem okazji zobaczyc wczesniej- tak sie zlozylo :) ). Jakosc jest super z tym ze koles ma cos zle ustawione i jak przelacza na AV w telewizorni to raz ma kolor, a raz czarno bialy obraz. Wszystko byloby spoko gdyby przy kolorze nie tracilo na jakosci. Tzn. nie jest to wina karty tylko cos z ustawieniami, moze kablem. Nie mialem czasu sie w to zaglebiac i nie grzebalem w sterownikach jakie ma ani nie patrzalem na polaczenia i kable. Jednak jak jest czarno bialy obraz to z dalszej odleglosci jest ostry jak na monitorze (29 cali telewizor) Ja nie miałem takich problemów, może to wina sterowników ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 chce kupic sobie taka karte. chcialnym sie dowiedziec jaka jest jakos obrazu po podlaczeniu do karty telewizora, czy przy ogladaniu divx-ow widoczny jest spadek jakosci obrazu na tv? Jeżeli chodzi o tv-out w gf4 mx 440 to jest tak(zresztą we wszystkich g4 tak jest): niewidia dorzuciła na karcie drugi ramdac właśnie do tv-outa, więc nie stosuje już jakichś innych dziwnych chipów. Poza tym jakość jest świetna, wiem bo miałem g4mx440, polecam, chociaż za tą cenę możesz mieć ati 9000, wydaje mi sie że to byłby bardziej rozsądny wybór Zdecydowanie Radeon 9000! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Jakość tv, to wygląda różnie, ogólnie można oglądać filmy bez straty jakości, ale wymaga to dobrego TV. W windowsie raczej widać różnice gołym okiem. Czarno biały ekran to wina zmiany z PAL na NTSC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mam takie moze glupie pytanko ale jednak chce sie upewnic :) Czy kabelek (ta przejscioweczka dolaczona do karty) jest dla kzadych kart ta sama. Tzn chodzi mi o to czy moge wykorzystac przejsciowe z voodoo 3 do gf4ti4200. Czy mozna w sklepie kupic juz gotowy kabel z koncowa do karty a z drugiej strony do telewizora czy zawszetrzeba uzyc przejsciowki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mam takie moze glupie pytanko ale jednak chce sie upewnic :) Czy kabelek (ta przejscioweczka dolaczona do karty) jest dla kzadych kart ta sama. Tzn chodzi mi o to czy moge wykorzystac przejsciowe z voodoo 3 do gf4ti4200. Czy mozna w sklepie kupic juz gotowy kabel z koncowa do karty a z drugiej strony do telewizora czy zawszetrzeba uzyc przejsciowki ? Raczej nie bedzie pasowała, najlepiej mieć przejściówke od producenta karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mam takie moze glupie pytanko ale jednak chce sie upewnic :) Czy kabelek (ta przejscioweczka dolaczona do karty) jest dla kzadych kart ta sama. Tzn chodzi mi o to czy moge wykorzystac przejsciowe z voodoo 3 do gf4ti4200. Czy mozna w sklepie kupic juz gotowy kabel z koncowa do karty a z drugiej strony do telewizora czy zawszetrzeba uzyc przejsciowki ? Raczej nie bedzie pasowała, najlepiej mieć przejściówke od producenta karty To jak mozna zamontowac przejsciowke w kartach OEM jezeli nie ma jej w zestawie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mam takie moze glupie pytanko ale jednak chce sie upewnic :) Czy kabelek (ta przejscioweczka dolaczona do karty) jest dla kzadych kart ta sama. Tzn chodzi mi o to czy moge wykorzystac przejsciowe z voodoo 3 do gf4ti4200. Czy mozna w sklepie kupic juz gotowy kabel z koncowa do karty a z drugiej strony do telewizora czy zawszetrzeba uzyc przejsciowki ? Raczej nie bedzie pasowała, najlepiej mieć przejściówke od producenta karty To jak mozna zamontowac przejsciowke w kartach OEM jezeli nie ma jej w zestawie ? W kartach OEM powinna być przejściówka, jeżeli nie ma to wystarczy standardowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 No wlasnie i ja taka posiadam. Czyli bedzie pasowala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 No wlasnie i ja taka posiadam. Czyli bedzie pasowala :) Nie zaszkodzi spróbować 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 No wlasnie i ja taka posiadam. Czyli bedzie pasowala :) Nie zaszkodzi spróbować 8) Jak nie zadziala to sio do sklepu i zwykly kabel z koncowa SVHS i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...