Cheaton Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam Mam taki problem : gdy wlanczam kompa to powinno sie pokazac sie info o karcie gr. potem potem tak jak to jest w kazdym kompie test ramu sprawdzanie podlonczonych urzadzen itp w tym momencie mozna wcisnac del i wejsc do boisa !! a u mnie nie wyswietla sie nic a komp chodzi i sie nie resetuje !! PRUBOWALEM zrobic reseta ustawien boisa ale nie dalo to zadnych efektow jezeli wie ktos co sie stalo prosze o pomoc mam plytke ecs k7s5a i procka adm athlona 1.4GHz !! :roll: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Wyjmij i przeczyść styki karty graficznej i pamięci. Ogólnie wyczyść wnętrze kompa. Rozumiem, że przy starcie zapalają się lampki od hdd i ta na cd romie, a płyta nie wydaje żadnych odgłosów (nie pika)? Jeżeli tak, a czyszczenie nie pomogło, to najprawdopodobniej płyta główna padła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheaton Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Wyjmij i przeczyść styki karty graficznej i pamięci. Ogólnie wyczyść wnętrze kompa. Rozumiem, że przy starcie zapalają się lampki od hdd i ta na cd romie, a płyta nie wydaje żadnych odgłosów (nie pika)? Jeżeli tak, a czyszczenie nie pomogło, to najprawdopodobniej płyta główna padła.nawet nie ma pikniecia czyli plytka poszla !! qrde mol thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Nie płytka, jak nie ma piknięcia to zrób reset CMOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Nie płytka, jak nie ma piknięcia to zrób reset CMOS. PRUBOWALEM zrobic reseta ustawien boisa ale nie dalo to zadnych efektow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Hmmm moze ci Bios polecial. Bo mialem podobne efekty. Czarny ekran i nic wiecej. Zadnych oglosów, pisków, bipów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Ja tak miałem kiedyś jak sie bateria na płycie wyczerpała. A jak mi płyta w zeszłym tygodniu padła to trochę inne objawy były: po wciśnięciu power tylko wentylatorki drygały i lampki migały przez ułamek sekundy. No ale płyta płycie nie równa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Miałem tak w pracy jak padła zasiłka , więc jeśli masz skąd to pożycz i sprawdż . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 moj kumpel mial takie same obnjawy tyle ze jemu sie podobno procek zjaral a ani razu go nie podkrecił :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheaton Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Hmmm moze ci Bios polecial. Bo mialem podobne efekty. Czarny ekran i nic wiecej. Zadnych oglosów, pisków, bipów. aha i co wtedy zrobiles??? pewnie kupiles nowa plytke gl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...