tomek23 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Mam sprzęt jak w podpisie. Czy zmiana na ASUS A7N8X-E podniesie znacznie wydajność mojego komputera? Dodam ze planuje niedługo zmienić procesor na athlon 2500 xp-m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 jak kupujesz mobila to chyba do oc to bardziej by sie przydalo dobre do oc mobo, abit albo dfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 asus ooo.... nie kupij wez Abita NF7 lub DFI Infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ja niedawno tez stalem przed problemem zakupu plyty i gosc zaoferowal mi wlasnie tegom asusa ale drogi sprzedawca po rozmowie stwirdzzil ze do oc NF7 jest lepsza i jestem z niej zadowolony tak ze biez abita NF7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 asus ooo.... nie kupij wez Abita NF7 lub DFI Infinity dobrze mowi. asus sux. Do krecenia to tylko te d plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a ja mam ASUS A7V880 i nie mogę siezgodizć ze sux... Jest na kt880 smigą pięknie a i O/C jest całkowicie przyzwoite, Obenie 2500+@2310 mhz(3350+) przy 1.65 Zmieniasz paste pod radiatorem na chipsecie (w moim przypadku Arctic Ceramique) i masz jescze większe możliwsoć O/C (bo mniejsze temperatury) i stabilność.A abit nf7,nie jest taki wspaniały jak mówią-przykłąd Tego samego proca(ten sam egzemplarz) koles chcial wykrecic na abicie i nie chcial chodizs stabilnie na więcej niż 2200 mhz nawet przy zwęksoznym napieciu,u mne bez problemowo 2310 (i moge więcej dzis bardzej podkręce) prz vcore default.A plyta jest tańsza od ASUSA nf7n8x deluxe-e.Wychodiz na to ze ten kt880 to całkiem nizły kwalek chipsetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...