marcingo Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Mam pytanie jak się upewnić że pamięc na karcie graficznej jest 128bitowa? czy jest jakis programik który to potwierdza? Z góry Dzięki za informacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 riva tuner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingo Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 nie bardzo umiem znaleźć te informacje w riva tuner, jest ich bardzo dużo ale tej nie widze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloooos Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 W zakładce "Main" Pisze jak byk! pierwsze to sterownik grafy i monitora, a pod tym pisze: szyna(bit), złącze, chip graf., i ilość pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 A może spróbuj Everest Home Edition (tu link: http://www.lavalys.com/products.php?lang=en) W zakładce 'Ekran'/'Procesor graficzny' masz wszystko na temat grafy: przepustowość, szerokość magistrali (ile bitów) itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingo Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 dzięki, Everest odpowiedział mi na więcej pytań niż potrzebowałem :) Riva tuner sobie nie umiał poradzić nie wiem dlaczego, ale nie wyświetlał tych informacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...