Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam, Dzisiejsze statsy: Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy =] The B Team vs UFO vs MaKaR & Osa & Start oraz długoterminowa wersja najciekawszej jak dotąd rywalizacji w naszym teamie :) Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy =] Konkurs: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 hhyyh jak zawsze eleganckie statystyki ;] thx w szegolnosci za statsy Olsztyn AMD Team vs ... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 nieźle sie prezentują staty, a i tak nic nie przyćmi tego że wracam do seti :D jakoś mam dość Boinca który najpierw sie wieszał jak mogł a potem mi uciekł z dysku razem z formatem, stąd też od dziś (właśnie zacząłem liczyć) HI-Q WU może liczyć na kilka WU więcej :D pozdro a i nieźle wygląda ten długo falowy Olsztyn vs Uff... Cool&Trendy =] znaczy sie :D nie ma to jak walka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 statystyki są cacy;] dzieki FiDO za miesiecazne porównanie ;) dopiero na nich widac jak równomiernie się wspinamy ;) UFO rób miejsce - C&T=] nadchodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Fido na wykresie The B Team vs UFO jestem ale już w nazwie linka nie :P, ej powaznie nie chcialem Cię wyprzedzić tak wyszł sorry stary :> ps.GJ co by było gdyby ciebie nie było :P ps2. to mój 1k post :D:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 a my wojujemy samotnie jak ostatni samuraj :] no nic postaramy sie robic 500 wu na dobe trzymajcie kciuki :] :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 a my wojujemy samotnie jak ostatni samuraj :] jejku stalin... naprawde nudny juz jestes... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Fido na wykresie The B Team vs UFO jestem ale już w nazwie linka nie :P, ej powaznie nie chcialem Cię wyprzedzić tak wyszł sorry stary :>No przykro mi, ja slow na wiatr nie rzucam, doslij nam jednostki tak, zebysmy wrocili na 7 to pogadamy. :D A tak serio to juz poprawione :> ps.GJ co by było gdyby ciebie nie było :PNikt nie jest niezastapiony :] Zawsze mozecie zmienic mnie na "lepszy model" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 fajne statsy a wykresy jeszcze fajniejsze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 a my wojujemy samotnie jak ostatni samuraj :] jejku stalin... naprawde nudny juz jestes... no puki co to nie widze zebyscie mogli nam zagrozic systematycznie sie do was zblizamy wiem ze czesiesz porami :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 a my wojujemy samotnie jak ostatni samuraj :] jejku stalin... naprawde nudny juz jestes... no puki co to nie widze zebyscie mogli nam zagrozic systematycznie sie do was zblizamy wiem ze czesiesz porami :twisted: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=866...5b58faa60f233d6 mam wiecej zmartwien na glowie niz seti; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 no panowie .. nie zeby było ze cos .. ale dzis oddalem swoje ostatnie WU dla naszego z Fidem Teamu .. moge w sumie juz chyba zdradzic nasz "secret plan" .. dobijamy do 10k i koniec :) pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 bylo to trza napisac w temacie z nowszymi statsami :P a czemu rezygnujecie z liczenia ? coraz wiecej osob rezygnuje... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 z nudy .. :D nie ma kompetyszyn .. i wogole .. moze przejde na RC-72 .. ale na razie nie bede niczego liczyl .. zobacze co w akademiku + nie wiem jak fido ale mni sytuacja na tweaku meczy .. i nie czuje juz jakos takeij werwy by dla Tweaka liczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 mnie podobnie.. poczatkowy entuzjam opadl (glownie za sprawa tego, ze nie mamy kogo gonic, Ci co wlasnie nas wyprzedzili sa poza zasiegiem, najciekawiej to maja trendowaci [joke;)] i OAT ).. co nie znaczy ze odcinam sie calkowicie od obliczen rozproszonych.. o nie, nic z tych rzeczy :) Mam miesiac na znalezienie sensownego substytutu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 co jest z nowymi statusami ? czy to juz koniec seti ? w tweaku ? bo teraz to sie sam zastanawiam czy nie zakonczyc liczenia :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 co jest z nowymi statusami ? czy to juz koniec seti ? w tweaku ? bo teraz to sie sam zastanawiam czy nie zakonczyc liczenia :| zakoncz zakoncz ;] Fido pisal w nowych statsach co sie dzieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag32 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 A tu mój profil na BOINCu http://setiweb.ssl.berkeley.edu/show_user....?userid=7800441 Wie może ktoś jak się dołączyć do Tweak.pl ? Wiem, są tu jakieś linki, ale nie działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 co jest z nowymi statusami ? czy to juz koniec seti ? w tweaku ? bo teraz to sie sam zastanawiam czy nie zakonczyc liczenia :| no co ty... licz dalej.. bedziesz wtedy bezapelacyjnie najlepszy w temie i bedziesz mogl jeszcze wiecej pisac postwo w stulu: "nie mam z kim walczyc..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 co jest z nowymi statusami ? czy to juz koniec seti ? w tweaku ? bo teraz to sie sam zastanawiam czy nie zakonczyc liczenia :| Kwachu wracaj do nas i licz z nami BOINC. Zapewniam że będziesz miał z kim rywalizować 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Zostaje tylko popiół i diament :) reszta to marny pył ;) I proszę za dużo nie główkować o co mi chodziło tak sobie czasem kombinuję Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 co jest z nowymi statusami ? czy to juz koniec seti ? w tweaku ? bo teraz to sie sam zastanawiam czy nie zakonczyc liczenia :| Kwachu wracaj do nas i licz z nami BOINC. Zapewniam że będziesz miał z kim rywalizować 8) ty stary o czym ty pier doli sz w ogole jz ktorys raz wylatujesz do mnie z jakims kwasem o co ci chodzi ? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ja tam zaczełem liczyć Boinca dopieliśmy swego tweak jest w pierwszej 10 teamów w Polsce i trzeba znowu pogonić Brawkompowi kota :) Stalin mało kto może rywalizaować ze sprzętem z twojego podpisu nawet kris jusz nie liczy tyle co kiedyś :( więc przesiadaj sie na boinca :) ciekawe ile liczy 1 jednostke na tym potworze >? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 U mnie jest tak jak komp ma co liczyć w Boinca to katuje jego jak nie ma co liczyć w nowym seti to nagina w starym. Duron ma więcej szczęścia dzisiaj pobrał nowe próbki do Boinca a Bartek od tygodni nic nie może zassać i liczy klasyczne SETI I statystyki w nowym seti się aktualizują pokazując, że Tweak pomału ale idzie w górę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ty stary o czym ty pier doli sz w ogole jz ktorys raz wylatujesz do mnie z jakims kwasem o co ci chodzi ? :| no jak nie jesteś Kwas to sorki bardzo podobnie do niego piszesz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ja tam zaczełem liczyć Boinca dopieliśmy swego tweak jest w pierwszej 10 teamów w Polsce i trzeba znowu pogonić Brawkompowi kota :) Stalin mało kto może rywalizaować ze sprzętem z twojego podpisu nawet kris jusz nie liczy tyle co kiedyś :( więc przesiadaj sie na boinca :) ciekawe ile liczy 1 jednostke na tym potworze >? ale bonic na tym sprzecie to bezsens tak dostawac bede credyty jakes tam srednie jakos mi sien ie podoba a poza tym probowlaem liczyc i nie moglem nie iwem czemu :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ale bonic na tym sprzecie to bezsensjuz to widze jak ty masz ten sprzet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ale bonic na tym sprzecie to bezsensjuz to widze jak ty masz ten sprzet... przecież pisał, że to nie jego tylko ma do niego dostęp czy jakoś tak :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ale bonic na tym sprzecie to bezsensjuz to widze jak ty masz ten sprzet... hehe no to by bylo niezle miec cos takeigoe tylko problem my byl tego typu ze ten shit wytwarza 120 db a teraz to chca rozbudowac o jescze jakies da segmenty to penwie juz nie bede mial dostepu do tego :( i nie wiem czemu ale nie dziala na tym ani ten program do raka a ni bonic tj bonic jakies bzdury sie robia bo kazda probke jaka scignie odrazu ma wyliczona :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 hehe no to by bylo niezle miec cos takeigoe tylko problem my byl tego typu ze ten shit wytwarza 120 db a teraz to chca rozbudowac o jescze jakies da segmenty to penwie juz nie bede mial dostepu do tego :( i nie wiem czemu ale nie dziala na tym ani ten program do raka a ni bonic tj bonic jakies bzdury sie robia bo kazda probke jaka scignie odrazu ma wyliczona :| ehh.... jak masz pisac takie bzdury to lepiej nic nie pisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...