marcingo Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Mam w/w płytę i problem w odtwarzaniu filmów, dżwięk na nich jest niby ok ale nie słychać np głosów aktorów są bardzo ciche, niektóre dźwięki zaś są ok nie kumam tego. Mam najnowsze sterowniki, na dostarczonych razem z płytą dźwięk aktórów był przyspieszony, nie wiem jak to opisać ale brzmiało to jakby odtwarzany był w przyspieszonym tępie ale obraz był okay. Może ktoś miał już taki problem i potrafi mi jakoś pomóc. Z góry dziękuje PS W grach też jest wszystko ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingo Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 dodam jeszcze ze przy dostarczonych sterownikach jest troche lepiej ale nadal słabo słychać rozmowy postaci filmowych, głównie w filmach z kompresją AC3 itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 wylacz opcje use drc o ile sie nie myle powinno pomoc ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...