loco_pl Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Cze mam win xp i chce go przeinstalowac ale nie mam stacji dyskietek a po wlozeniu plyty instalator od razu chce instalowac wina, nie wiem jak sformatowac dysk najpierw, da sie cos z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superges1 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Dysk do kumpla i po sprawie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 formata mozesz zrobić z poziomu instalatora , ale tylko dysk na którym system instalujesz , najlepiej wybierz NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Loco_pl, włóż płytkę z winem i zrestartuj kompa, po kilku sekundach na czarnym tle pojawi się napis - 'Dowolny klawisz spowoduje rozruch z cd', tak więc naciśnij cokolwiek. Później wybierz instalację świeżej kopii systemu i w którymś z kolejnych 'menu' system sam zapyta czy chcesz sformatować dysk, lub tylko wybraną partycję. Trzeba tylko uważnie czytać co tam napisane, bo mnóstwo osób się żali, że nie ma tam opcji formatowania - co jest bzdurą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...