Macho Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam. Posiadam karte graficzną Ati Radeon 9200 128bit, i program do odtwarzania DVD InterVideo WinDVD i jest tam taka opcja: >Urzyj sprzętowej akceleracji dekodowania >urzyj sprzętowej akceleracji kolorów I nie wiem czy zaznaczyć tą opcje czy zostawić odznaczoną, daje to jakis efekt w jakosci obrazu czy bez zmian? pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Obowiazkowo wlaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Czyli jednak coś daje więc włacze obie opcje ;) Dzieki bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Więc tak zdaje mi sie ze jak wlacze tą opcje to jednak obraz jest gorszy przykład jak była daleko w oddali drabina to jak miałem właczona ta opcje to szczeble sie tak jak by ruszały a kiedy wyłączyłem opcje to było okey nic nie rozumiem z tego wiec jednak moze nie właczac tej opcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 wszystko co sprzętowe dział szybciej... a przynajmniej takie jest załozenie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 wszystko co sprzętowe dział szybciej... a przynajmniej takie jest załozenie :lol: czyli właczyć tą opcje jednak :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...