bob3k Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam Przeszukiwalem forum i nie znalazlem niestety nikogo z ow problemem. Posiadam w/w plyte glowna juz jakis czas, zawsze mialem ten sam problem z dzwiekiem mianowicie: po jakims czasie, nie wiadomo w ktorym momencie, dzwiek traci na jakosci do tego stopnia ze zaczyna 'harczec'. Jezeli np. mam wlaczonego winampa oraz np. Counter-strike'a ów harczenie moge naprawic tylko jezeli wylacze CS'a i Winampa, itd. winamp + inna gra, sam winamp, sama gra.. musze po prostu wylaczyc wszystkie aplikacje ktore maja zainiciowany dzwiek. Zauwazylem ze im wiecej mam programow np. winampa i Counter Strike to harczenie zalacza mi sie szybciej niz jezeli bym sluchal tylko winampa system XP bez SP (z SP mialem to samo) sterowniki do MoBo z plyty (nie ma nowszych nawet na stronie producenta) btw. Jezeli ktos wie jak zrobic taki manewr ze np. po nacisnieciu klawisza X dzwiek zostaje wylaczony (nie wyciszony) i po np 1 sekundzie wraca do normalnego stanu ;) nie wiem czy by mi to pomoglo ___ Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zaloz radiator na SB - u mnie pomoglo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a ja polecam taki "mały" wątek http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=303...light=abit+nf7s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...