kshycho Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam Niech ktos mi pomoze, sciagnalem sobie obraz plyty ze sterami Audigy ZS A2zsDrvDisc.ISO. Pat<span style="color:red;">[ciach!]</span>e go ctcomp.exe lecz cos jest nie tak, wyswietla ze wszystko pieknie ale on nie pat<span style="color:red;">[ciach!]</span>e plikow. Czy ma ktos jakis inny patch na te stery. Pozdrawiam Kshycho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 o czlowieniu rozwaliles mnie wiechales na modyfikacje . Troche nie ten dział :] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Niech ktos mi pomoze, sciagnalem sobie obraz plyty ze sterami Audigy ZS A2zsDrvDisc.ISO. Pat<span style="color:red;">[ciach!]</span>e go ctcomp.exe lecz cos jest nie tak, wyswietla ze wszystko pieknie ale on nie pat<span style="color:red;">[ciach!]</span>e plikow. Czy ma ktos jakis inny patch na te stery. zobacz czy bez patcha się da odpalić z ctrun.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 nie ten dzial, LUDZIE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kshycho Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Sorki ze w zlym dziale zalozylem ten temat ale wydawalo mi sie ze dobrze, wiec prosze moderatora o przeniesienie go we wlasciwe miejsce. PS do NoVVy ten patch wlasnie mi nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 To juz kolejny przypadek...moze cos z forum nie tak...albo z userami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...