Raptor Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 właśnie nie wiem co jest grane ale po wgraniu biosu 25 clockgen nie zmienia mi częstotliwości :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 właśnie nie wiem co jest grane ale po wgraniu biosu 25 clockgen nie zmienia mi częstotliwości :| Ja zawsze kręciłem z poziomu Bios-u, ale tak dla testów i ja teraz spróbowałem tym clockgenem. I u mnie Raptor jest jeszcze inaczej CPU-Z 1.23 pokazuje że procesor jest przetaktowany, a Wcpuid 3.3 tak jak i cała reszta że nie. Co do pracy ze starym biosem to nie wiem bo mam 25. Ale jako program tylko do diagnostyki ClockGen u mnie nie myli się i wszystko poprawnie odczytuje po przetaktowaniu z Bios-u. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 to norma z cpu-z - on odczytaje wartości z generatora częstotliwości i whatcpu podaje rzeczywistą wartość - gdy zrestartujesz kompa odpiero zadziałają ustawienia z clockgena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...