Skocz do zawartości
Blaster

Nie mam Pulpitu ;) KOMPLETNIE ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Problem jest taki ... przy wlaczeniu kompa pojawia sie alpikacja cmd.exe i tyle :D nie ma pulpitu... (bez menu start, bez ikon... niema tez podrecznego menu jak klikne prawym...) malo tego... nie moge wejsc w ustawienia paska w Panelu Sterowania ;) Nie wiem co to moze byc... moze wirus? w sumie nie skanowalem niczym bo nie mam :D <hahaha> a ten z mks.com.pl mi nie dziala <_< jak nie znajde jakiegos rozwiazania to walne format i przeinstaluje system bo mi sie bawic nie chce ;) dzieki z goory za posty :*

aaa i jeszce jedno ;) w ogoole sie nie odpala explorer ... jak recznie chce odpalic explorera to wlaczaja sie Moje Dokumenty <hahaha> JA CHCE PULPIT :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedys takiego babola mialme na win 2000. uruchamiam sysa pacze a tu kupa, nie ma nic oprocz menu podobnego do tego z win 3.11 lol pierwszy raz cos takiego widzialem. chwilke sie naglowilem i o ile mnie pamiec nie myli to w plikach konfiguracyjnych gdzie wybiera sie rodaj powloki jakos samo :? ustawilo sie na chyba cmd.exe. zmienilem to na explorer i wsio wrucilo do normy.

a wpadlem na ten pomyls bo przypomnialem sobie jak dawno dawo bawilem sie w zmiane explorera przez powloke lite step. takze ty tez zoabcz czy czasem nie masz zmienionego aby nie odpalal sie explorer tylko cos innego.

tylko nie moge sobie przypomniec gdzie sie to zmienialo, a nie mam czasu tera zeby szukac :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi