Skocz do zawartości
hotkey

Radek i monitor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jak zazwyczj tylko kilka pytanek. Nadal rozglądam się za grafą i monitorem. Jak na razie mam takie propozycje:

- monitor CTX EX950F (19', plamka 0.25mm więcej TU)

- z grafą jest problem. po recenzji na fraz byłem totalnie napalony na kartę Hercules Radeon 8500 FDX LE 64MB TV-Out. Podano tam cenę ~650zł(z www.sirius.pl , na cio mógłbym się jeszcze zgodzić. Niestety okazuje się, że w Krakowi znalazłem tylko jeden sklep, który ma tą kartę. Za 750zł. Gdzie można kupić w Krakowi tę kartę?? Czy sirius ma jakąś siedzibe(nie lubie kupować przez neta rzeczy powyżej 200zł)?? Zacząłem szukać zastępcy. MINT ATI 8500LE 64MB DDR TV+DVI-D, którego dane możecie znaleźć TU. Niestety nie wiem jak z jakością obrazu i wydajnością. Kiedyś, gdy Mint tylko miał karty Ati by Ati, były podobno bardzo dobre(recenzja na www.benchmark.pl), ale teraz. Czy ktoś ma taką kartę?? Jak się sprawuje?? Nio, to kończe. Acha. Pozdrowienia dla TPSA -disconnecting people(mam straszne problemy, żeby wejść do neta :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz ale z tym sklepem to mnie już rozwaliłeś! :D

Sklep Internetowy Sirius Computers

34-100 Wadowice, ul. Zatorska 16

NIP 551-195-20-98

Biuro Obsługi Klienta

e-mail: office@sirius.pl

tel./fax.(033) 823 52 11

Czyżby nawet na ich stronie nie chciało ci się sprawdzić???

A napewno można kupić na miejscu bo Erio kupował. Możesz jeszcze próbować jakis rabacik. Z 10 pln może udać się wywalczyc...

Ja się dowiadywałem i za przesyłkę doliczają 10 pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jak zazwyczj tylko kilka pytanek. Nadal rozglądam się za grafą i monitorem. Jak na razie mam takie propozycje:

- monitor CTX EX950F (19', plamka 0.25mm więcej TU)

- z grafą jest problem. po recenzji na fraz byłem totalnie napalony na kartę Hercules Radeon 8500 FDX LE 64MB TV-Out. Podano tam cenę ~650zł(z www.sirius.pl , na cio mógłbym się jeszcze zgodzić. Niestety okazuje się, że w Krakowi znalazłem tylko jeden sklep, który ma tą kartę. Za 750zł. Gdzie można kupić w Krakowi tę kartę?? Czy sirius ma jakąś siedzibe(nie lubie kupować przez neta rzeczy powyżej 200zł)?? Zacząłem szukać zastępcy. MINT ATI 8500LE 64MB DDR TV+DVI-D, którego dane możecie znaleźć TU. Niestety nie wiem jak z jakością obrazu i wydajnością. Kiedyś, gdy Mint tylko miał karty Ati by Ati, były podobno bardzo dobre(recenzja na www.benchmark.pl), ale teraz. Czy ktoś ma taką kartę?? Jak się sprawuje?? Nio, to kończe. Acha. Pozdrowienia dla TPSA -disconnecting people(mam straszne problemy, żeby wejść do neta :(

Primo wiesz ze to DVI - D jest o kant [gluteus maximus] potłuc ... tylko DVI-I obsluguje 2 monitor CRT przez przejsciówke DVI-I>>> D - sub, ja nie wiedzialem i mialem juz tego minta .... przez 1 dzien ... potem odalem ... zalezy mi na DVI-I i 2 minitorach

secundo ... jak jestes z Krakowa i masz samochod to wez znajomych na Kremówki i jedzcie zwiedzic Wadowice ... ja tak zrobilem :))), jak nie masz auta to zamawiaj ... siriur to porzadna firma ...tomasir wlasnie dziala na Kyro2 z siriusa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz ale z tym sklepem to mnie już rozwaliłeś

Sorki. Fakt. Muszę się wytłumaczyć. Teraz coś mi się dzieje z netem(by TPSA) i nie mogę wchodzić do neta(wchodzę mniejwięcej raz na 10 połączeń, a cio najgorsze nie wiem "o cio chodzi jakby??").

Szkoda, że sirius jest w Wadowicach. Trochę daleko. Samochód mam, ale nie wiem, czy opłaca się jechać. Jak okaże się, że np. nie działa, to cio?(wiem, mogę sprawdzić w sklepię, ale jak później padnie??). No, ale chyba będe zmuszony tak zrobić :cry: Dzięki. Acha, a może jeszcze coś o monitorkach?? śakie są dobre?? Byłbym bardzo wdzięczny. Albo choćby jakiś link do testów(tylko nie tomshardware.pl). Cze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...