Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Czy jest jakiś sposób aby odpalić tę gierkę na kartach ATI :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 podpinam sie pod pytanie... chętnie bym se pobudował :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Takze przylaczam sie do pytania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 A ja sie podepne pod temat bo niechce nowego zalozyc :) Gierka jest fajna :D sa niezle jaj czasem :) Ale jest problem, na niektorych mapkach mam nawet 2 FPS :| Czy idzie jakos ta gre skonfigurowac :| ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ktos sie kiedys w temacie o BridgeBuilder chwalil ze da sie to pod ATi odpalic. Po moim pytaniu jak to zrobic sluch zaginal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Nie takich odpowiedzi się spodziewałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ja potrzebuje sie tylko dowiedziec czy idzie jakos ta gre skonfigurowac. Naprawde mi sie spodobala mi ta gra, ale te 2 klatki na jakies mapce to tragedia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 A ja sie podepne pod temat bo niechce nowego zalozyc :) Gierka jest fajna :D sa niezle jaj czasem :) Ale jest problem, na niektorych mapkach mam nawet 2 FPS :| Czy idzie jakos ta gre skonfigurowac :| ??mam to samo, na pierwszej mapce mialem ładnie a juz na drogiej lol - ledwo sie cos dalo zrobic bo sie cieło, nie wlaczalem frapsa ale pewnie mialem tez ze 2 fps patrząc po locie ptaka i ruchu wody. ja rozwiazalem ten problem tak, ze umiescilem folder z grą w koszu i dałem oprużnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 No rozwiazanie nie jest najgorsze, lecz gierka naprawde mi sie spodobala :] Moze jednak ktos bedzie wiedzial czy idzie ta gierke jakos skonfigurowac, wydaje mi sie ze ona ma AA ustawione na wysokie, cos bylo w jakis opcjach tam wspomniane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Pierwsze slysze o tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Pierwsze slysze o tej grze. Gierka naprawdę fajna (ja tylko grałem w pontifexa II i dlatego chciałem zagrać w bridge it) a grafika w niej IMHO jest naprawdę dobra zobacz obrazek z podpisu widzę że masz GF4 więc bedziesz mógł sobie pograć demko do zassania z nzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Pieklo nie mow :P bo ja nie moge zabardzo w to pograc bo FPS nie pozwala :/ i za chiny niewiem czy idzie to jakos zmienic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 A ja bym w to chcial zagrac ale na ATI ! pomozcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Nie tylko Ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 jeśli to logo nVidii nie jest tam dla picu, to chyba nie pogramy... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Pieklo nie mow :P bo ja nie moge zabardzo w to pograc bo FPS nie pozwala :/ i za chiny niewiem czy idzie to jakos zmienic :/jak sie daje symulacje, to tam mozna kilka opcji wyłączyć - między innymi taką fajną wodę która baaardzo zwalnia gre. A co do odpalenia na ati to niewydaje mi się żeby się udało, gra jest specjalnie dla nvidia robiona, nawet w czasie gry w rogu logo nv widnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 demko dawn też miał być tylko pod nvidie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Pieklo nie mow :P bo ja nie moge zabardzo w to pograc bo FPS nie pozwala :/ i za chiny niewiem czy idzie to jakos zmienic :/jak sie daje symulacje, to tam mozna kilka opcji wyłączyć - między innymi taką fajną wodę która baaardzo zwalnia gre. A co do odpalenia na ati to niewydaje mi się żeby się udało, gra jest specjalnie dla nvidia robiona, nawet w czasie gry w rogu logo nv widnieje No tak wszystko pieknie tylko co z tego, jak wylacze wszystkie cienie i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly to itak mi FPS nie idzie w gore :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...