Skocz do zawartości
Gość

Britge it na ATI

Rekomendowane odpowiedzi

A ja sie podepne pod temat bo niechce nowego zalozyc :) Gierka jest fajna :D sa niezle jaj czasem :) Ale jest problem, na niektorych mapkach mam nawet 2 FPS :| Czy idzie jakos ta gre skonfigurowac :| ??

mam to samo, na pierwszej mapce mialem ładnie a juz na drogiej lol - ledwo sie cos dalo zrobic bo sie cieło, nie wlaczalem frapsa ale pewnie mialem tez ze 2 fps patrząc po locie ptaka i ruchu wody.

ja rozwiazalem ten problem tak, ze umiescilem folder z grą w koszu i dałem oprużnij

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rozwiazanie nie jest najgorsze, lecz gierka naprawde mi sie spodobala :] Moze jednak ktos bedzie wiedzial czy idzie ta gierke jakos skonfigurowac, wydaje mi sie ze ona ma AA ustawione na wysokie, cos bylo w jakis opcjach tam wspomniane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze slysze o tej grze.

Gierka naprawdę fajna (ja tylko grałem w pontifexa II i dlatego chciałem zagrać w bridge it) a grafika w niej IMHO jest naprawdę dobra zobacz obrazek

Dołączona grafika

z podpisu widzę że masz GF4 więc bedziesz mógł sobie pograć demko do zassania z nzone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieklo nie mow :P bo ja nie moge zabardzo w to pograc bo FPS nie pozwala :/ i za chiny niewiem czy idzie to jakos zmienic :/

jak sie daje symulacje, to tam mozna kilka opcji wyłączyć - między innymi taką fajną wodę która baaardzo zwalnia gre. A co do odpalenia na ati to niewydaje mi się żeby się udało, gra jest specjalnie dla nvidia robiona, nawet w czasie gry w rogu logo nv widnieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieklo nie mow :P bo ja nie moge zabardzo w to pograc bo FPS nie pozwala :/ i za chiny niewiem czy idzie to jakos zmienic :/

jak sie daje symulacje, to tam mozna kilka opcji wyłączyć - między innymi taką fajną wodę która baaardzo zwalnia gre. A co do odpalenia na ati to niewydaje mi się żeby się udało, gra jest specjalnie dla nvidia robiona, nawet w czasie gry w rogu logo nv widnieje

No tak wszystko pieknie tylko co z tego, jak wylacze wszystkie cienie i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly to itak mi FPS nie idzie w gore :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi