Skocz do zawartości
Pazik

Titanium 4200 czy Radeon 8500 ?

Rekomendowane odpowiedzi

To pytanie już było i to wiele razy. Ja polecam radka (zresztą sam go mam) zaraz sie odezwą głosy za gf4 i i tak sie niczego praktycznego nie dowiesz. Poczytaj recenzje obu kart i sam zdecyduj co ci bardziej pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nio po pierwsze polecam skorzystanie z przeglądarki(tak, żeby mnie nie było za miło:)). A tak pozatym, to raczej GF4 4200. Uzasadnieniem mego wyboru, jest to, że radek 8,5k był tworzony, by konkurować z GF3(co dobrze swoją drogą mu wychodziło). GF4 to inna bajka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to juz nudne

co juz wejdę na forum to:

1. co polecacie - asusa czy msi, jaka grafa -gf czy ati

2. jaki monitor????jakie pamięci

blebleble nuda nuda nuda

a opcja szukaj chyba jest od czegoś prawda??????

ludzie -żadnej właśnej inicjatywy!!!!

po coś chyba macie ten net , nie?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm zazwyczaj omijam takie powielajace sie watki ale eh co mi szkodzi

kiedys uwazalem ze po co mi supre jakosc grafiki skoro sie tnie i nieda sie grac :? wiec nasuwa sie pomysl nabycia ti teraz mam radka i co tu duzo mowic bardzo cenie sobie jego jakosc 2d i 3d a ogladanie filmow na tv jest super nawet na monitoze wygladaja duzo lepiej znudzilo mi sie juz gonienie za nowopowstalymi grami ktore maja niebotyczne wymagania :evil: owsze troche boli ale eeee wydaje mi sie ze lepszy rozwiazanie jednak jest zainwestowanie w mocny (jednak sadze ze intel pomimo ze drogi :? ) proc i radeona owszem na gf bedzie szybciej ale niebedzie to takie ladne :D decyzja nalezy do ciebie gonisz albo sie delektujesz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...