Pazik Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Witka !!! Mam do Was małe pytanko co byście polecili kupic R8500 czy Titanium 4200 patrzac pod wzgledem gier ?? [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 To pytanie już było i to wiele razy. Ja polecam radka (zresztą sam go mam) zaraz sie odezwą głosy za gf4 i i tak sie niczego praktycznego nie dowiesz. Poczytaj recenzje obu kart i sam zdecyduj co ci bardziej pasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 wiesz co z tymi testami co inna stronka to inaczej chcialem zapytac Was ale dzieki poszukam p.s. mozesz napisac cos wiecej o swoim radku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Nio po pierwsze polecam skorzystanie z przeglądarki(tak, żeby mnie nie było za miło:)). A tak pozatym, to raczej GF4 4200. Uzasadnieniem mego wyboru, jest to, że radek 8,5k był tworzony, by konkurować z GF3(co dobrze swoją drogą mu wychodziło). GF4 to inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 go to ===> SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Ja wybrałem gf4ti4200 i jestem zadowolony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 A ja mam radka i też jestem happy - różnica nie jest aż tak duża, a radek ma pare fajnych bajeroof :) Pixel Shader 1.4, n-patche :) A że wolniejszy? Przy doom3 i tak to nie bedzie miało aż takiego znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 nie ma problemow z grami na radku ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Ja nie spotkałem - to co mam chodzi super. Tylko BG2 nie chce odpalić w opengl, ale na gainwardzie ti4200 kumpla też jest ten sam problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 hmmm i mam dylemat na calego jedni polecaja to inni to zupelnie jak Amd a Intel :) Marcin a ile masz w 3 dmarku 2001 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 http://service.madonion.com/compare?2k1=4453122 - 640x480 http://service.madonion.com/compare?2k1=4453338 - default Te wyniki przy 277/554 - karta cool podkręca - 0 artefaktów (pare razy przeszedł smarka :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 ale to juz nudne co juz wejdę na forum to: 1. co polecacie - asusa czy msi, jaka grafa -gf czy ati 2. jaki monitor????jakie pamięci blebleble nuda nuda nuda a opcja szukaj chyba jest od czegoś prawda?????? ludzie -żadnej właśnej inicjatywy!!!! po coś chyba macie ten net , nie????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 hm zazwyczaj omijam takie powielajace sie watki ale eh co mi szkodzi kiedys uwazalem ze po co mi supre jakosc grafiki skoro sie tnie i nieda sie grac :? wiec nasuwa sie pomysl nabycia ti teraz mam radka i co tu duzo mowic bardzo cenie sobie jego jakosc 2d i 3d a ogladanie filmow na tv jest super nawet na monitoze wygladaja duzo lepiej znudzilo mi sie juz gonienie za nowopowstalymi grami ktore maja niebotyczne wymagania :evil: owsze troche boli ale eeee wydaje mi sie ze lepszy rozwiazanie jednak jest zainwestowanie w mocny (jednak sadze ze intel pomimo ze drogi :? ) proc i radeona owszem na gf bedzie szybciej ale niebedzie to takie ladne :D decyzja nalezy do ciebie gonisz albo sie delektujesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...