gribek Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Mam pytanie. Kupiłem sobie kamerkę creative nx pro, i używam do konferencji msn messengera. Teraz zależy mi aby zmienić rozdzielczość dla kamerki w tym programie( nawet nie wiem jakiej msn używa) ponieważ jeśli msn używa 640480 to jeśli bym zmniejszył ją uzyskałbym wyższy fps. I teraz pytanie: skoro w msnie nie ma ustawień kamerki to czy jeśli zmienie rozdzielczość w programie podglądu od creative to czy zmieni się ona też w msnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 a czy zmieniłes w creativie.. i obraz w mesendzerze uległ zmnianie? :lol: to pytanie było tendencyjne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gribek Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 wiesz co, ciężko jest wychwycić w takim niewielkim okienku różnice między obrazem 640/480 a 320/240 w szczególności w ruchu, ale jeśli nikt nie ma pomysłu na temat mojego problemu to trudno w końcu to mój rozmówca będzie miał kiepski widok :D , a on mając wysyłanie 128kbs zapewni mi płynny obraz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 co ty gadasz ;]] przecierz sam wspomniałes ze frejmrejt by sie zwiekszył.. jelsi to okienko jest na tylemałe ze nie widac 2x mniejszej rozdziałki... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...