CavV6 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 to nie jest Vista Ultimate Chodzi o to, ze blad wczesniej nie wystepowal. Mimo formata, swiezutkiej windy, blad wyskakuje. :( a wczesniej przy tym samym konfigu i systemjie bylo OK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 tak, bylo bez problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inos Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Mam problem w ostatnim akcie.Pokonałem baala i tyrael otworzył dla mnie portal ale nie mogę przez niego przejść gdyż pojawił się w takim miejscu że to po prostu nie możliwe.Co powinienem zrobić?Gram na patchu 1.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Sorry, że odświeżam, ale czy są tu jacyś gracze diablo 2? Czy wszyscy zapomnieli o tej super grze?... Nie mam z kim pograć, więc pytam tutaj, czy ktoś nie chciałby może zagrać w diablo na battle necie? Może jakiś klan utworzymy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja gram :P Ale nld. Nie chce mi się bawić w laddery. BTW - wczoraj po dłuższej przerwie odpaliłem Diablo i co ...... każda postać na koncie wygasała wczoraj :D to się nazywa szczęście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Przy okazji - jutro restart laddera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Heh... Może się zbierzemy po resecie? Ale ja gram tylko na ladderze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Takie pytanie z czystej ciekawości, skąd wzięły się wszystkie słowa runiczne? W grze ich się przecież nie zdobywa. Wiem, że są wszystkie na sieci, ale jakie jest oryginalne pochodzenie? Ludzie próbowali wszystkich możliwych kombinacji, czy jakimś trainerem wyciągnęli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja czasami jeszcze pogrywam w d2 na cbnet. Wkońcu trzeba konserwować postacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Takie pytanie z czystej ciekawości, skąd wzięły się wszystkie słowa runiczne? W grze ich się przecież nie zdobywa. Wiem, że są wszystkie na sieci, ale jakie jest oryginalne pochodzenie? Ludzie próbowali wszystkich możliwych kombinacji, czy jakimś trainerem wyciągnęli? trudno powiedzieć, sam kiedyś nad tym myślałem, odkąd gram to przepisy na rw's znajdowałem fanowskich stronkach może na arreat summit by coś pisało, ponoć to skarbnica wiedzy, jeśli chodzi o d2 chyba, żeby na d2jsp coś wiedzieli - to największe znane mi forum o d2, przy czym opuszczę zasłonę milczenia na polską sekcję jsp... btw. właśnie trwa reset, do północy ma się skończyć a później zaczynamy od nowa :D ehh, tyle lat na karku a człowiek dalej gra... E: jest nowy patch - 1.12, na chwilę obecną największa zmiana to brak konieczności używania loadera Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Adu82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) No to się zbieramy jutro po resie? Jak coś to dodajcie mnie do friends. Mój login: szczuru_1991 No to gramy :lol2: BTW: już po resetacji Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Szczuru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja pogrywam na non ladder więc jakby ktoś chciał polatać trochę w D2 to piszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart5 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Gra ktoś z was teraz po resie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Trochę gram, ale za bardzo mef nic nie rzuca i nie mam w co postaci ubrać, a fg nie mam :( Może jakaś dobra duszyczka ma trochę fg i sie podzieli :D? Albo itemki dla soso mf na blizzarda. moje acc w d2: michu98_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja mogę się podzielić itemami ale na nld :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jak już pisałem gram na nowym ladderze. Mam czarkę (soskę na MF) 47 lvl, oraz amazonkę na 51 lvl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Temat pt. Diablo III wywolał u mnie chęc ponownego pyknięcia w dwojeczke. Tym razem z dodatkiem i w pełni legalnie. Kiedyś grałem na LANie z bratem i wspolnie przemierzalismy ciemne doliny. Wszystko działalo bez problemu. Teraz gdy chce połączyć sie przez tcp/ip, wpisuje IP ciagle wisi okienko "proszę czekać"... i nie łączy. Próbowałem przez hamachi i to samo. Wiecie co moze byc przyczyna? Dodam tyle ze do neta jak i sieci korzystamy z liveboxa tepsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) Hmm odblokować porty na jakich działa diablo ? (http://portforward.com/default.htm) Edytowane 14 Lipca 2008 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Odblokowane, inne gierki smigaja, siec dziala bez zarzutow. Jakis inny pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Firewall nie blokuje po którejś stronie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Problem rozwiązany - brat miał wersje 1.07 a ja 1.12. Nie wpadłem na to bo nie zwrocilem uwagi na to ze po mpolaczejniu z bn gra zostala zaktualiozwana. Dopiero wczoraj po shishy mnie oswiecilo, hehe. Jak to jest z poziomem trudnosci gdy gra sie w 2 osoby? Jest taki sam jak w single czy wzrasta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Potwory sa deczko lepsze i daja wiecej expo. Najlepiej by bylo grac z komenda "/players 8", tylko akurat nie wiem czy dziala przez lana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Problem rozwiązany - brat miał wersje 1.07 a ja 1.12. Nie wpadłem na to bo nie zwrocilem uwagi na to ze po mpolaczejniu z bn gra zostala zaktualiozwana. Dopiero wczoraj po shishy mnie oswiecilo, hehe. Jak to jest z poziomem trudnosci gdy gra sie w 2 osoby? Jest taki sam jak w single czy wzrasta? No to jak gracie oboje w pełni legalnie to po co tcp/ip ? BN jest IMO o wiele lepszy... (jak nie chcecie grać z kimś to priv gra i już) Potwory sa deczko lepsze i daja wiecej expo. Najlepiej by bylo grac z komenda "/players 8", tylko akurat nie wiem czy dziala przez lana ;)Działa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Czym sie rozni bn od tcp ip jezeli i tak tylko 2 2 bedziemy grac? Co do legala, to tylko na moim kompie jest orginalny cdkey. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Tym, że do CBN się zawsze połaczysz, do tego można się itemkami z innymi graczami wymieniać itd ;] Ale jak brat nie ma oryginalnego kluczyka to nic z tego nie będzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Ladder ladderem (szczegolnie ze i tak mimo nowego patcha dziala masa botow), ale sa calkiem fajne mody do d2. A szegolnie median :) Moj jakis stary trailer Mediana 2008 I nowszy Median XL, ktore jest w fazie alfa testow: http://www.vimeo.com/1303286 Jest mod oparty na edycji txt, wiec nie ma tam zadnych zmian kodu, czy plikow dll, dlatego dziala na mac'ach a cala instalacja ogranicza sie do podmiany patch_d2.mpq. Bawie sie juz w to z rok i jeszcze mi sie nie znudzilo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 potwierdzam, Median jest świetny, jak dla mnie najlepszy obecnie mod do D2, mnogość nowych zadań, opcji i umiejętności, wszystko dobrane i balansowane w kolejnych wersjach, a na wyższych poziomach trudności gra wreszcie jest ciekawa i wymagająca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Spotkal sie ktos z was z czyms Takim /?? O_o nigdy wczesniej czegos takiego nie widzialem http://img146.imageshack.us/my.php?image=11pl0.jpg ocb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Może down serwera ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marci777 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Witam was serdecznie ,potrzebuje pilnej pomocy ,nigdy to mi sie nie działo ,nie wiem co mam zrobić ,probowalem juz przeinstalowac windowsa,przeinstalowac gre i nic ,prosze o pomoc , i to koniecznie ,aha o dzieje mi sie to dopiero przy patchu 1.12,wczesniej tak nie mialem DZiękuję i pozdrawiam Marci777 Edytowane 26 Lipca 2008 przez marci777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...