Skocz do zawartości
szybki__

Diablo II / Resurrected - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

a ja zapraszam do gry diablo 2 lord path 1.10 z modem tenai 1.13a ; ) po prostu miodzik acha po lanie mimo ze mam wewnetrzny ip dzieki programiowi Hamachi . moje gg 6773886

hamachi

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1682914

http://www.pobieralnia.pl/index.php/item-show/480/

mod tenai (jedynie z path 1.10)

http://download10.vel.pl/diablo/kingdom_of_tenai_1.13a.zip

http://www.planetdiablo.com/kot/

path

http://download10.vel.pl/diablo/d2_1.10_patch_lod.exe

aha , niesadze aby dzialaly na tym modzie jakies cheaty ! zapraszam ! : )

naprawde polecam ! : ) ten mod . samo diablo zdazylo mi sie juz znudzic ; ) moim zdaniem jest to najlepszy mod jak wyszedl na tą gre ,wiele istotnych zmian przydatnych do gry wieloosobowej np lan ; ) , dzieki temu modowi mozemy jeszcze raz odswiezyc sobie diablo , jednak z tą samą przyjemnoscią grania co kiedys .

Edytowane przez Naboo66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja zapraszam do gry diablo 2 lord path 1.10 z modem tenai 1.13a ; ) po prostu miodzik acha po lanie mimo ze mam wewnetrzny ip dzieki programiowi Hamachi . moje gg 6773886

hamachi

1700281[/snapback]

Naboo66 instalnalem tego moda ale nie umiem zagrac na singlu zadna z moich postaci z signla :( wysyakuje jakis blad w stylu "bad character stats" czy cos kolo tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba rozumiem dlaczego ; ) musisz zaczac od poczatku gre ; ) jest to spora konversja ; ) calej gry , i dlatego niebeda dzialac ci postacie ktorymi grales bez moda , zacznij po prostu od poczatku ,zapisz stare save ; ) na wypadek gdybys chial potem grac bez moda ; ) i tyle

uprzedzam ; ) ze na single plaeyr gra jest dosyc trudna mi na sp udalo sie przejsc ; ) 1 poziom trudnosci a na drugim sie zatrzymalem ; ) przy samym koncu : ) , grając czarodziejką : ). jednakze : ) w grze wieloosobowej przy zgranej paczce ; ) mozna przejsc calą gre na kazdym poziomie ! :) wg mnie mod jest idealnie wywazony pod wzgledem zmian do grywalnosc :) polecam i zapraszam na gg ! :)

Edytowane przez Naboo66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba rozumiem dlaczego ; ) musisz zaczac od poczatku gre  ; ) jest to spora konversja ; ) calej gry , i dlatego  niebeda dzialac ci postacie ktorymi grales bez moda ,  zacznij po prostu od poczatku ,zapisz stare save ; )  na wypadek gdybys chial potem grac bez moda ; ) i tyle

uprzedzam ; ) ze na single plaeyr gra jest dosyc trudna mi na sp udalo sie przejsc ; )  1 poziom trudnosci a na drugim sie zatrzymalem ; ) przy samym koncu : ) , grając czarodziejką : ). jednakze : ) w grze wieloosobowej przy zgranej paczce ; ) mozna przejsc calą gre na kazdym poziomie ! :) wg mnie mod jest idealnie wywazony pod wzgledem zmian do grywalnosc :) polecam i  zapraszam na gg ! :)

1706991[/snapback]

no widzialem wlasnie ze jest trudny na maxiora :( zaczynajac czarka dostaje w dupsko od kazdego stworka na 1 levelu :( - zero przyjemnosci grania:(, moim zdnaiem za bardzo wygorowany poziom jak na 1 lvl

odnosnie sprzetu jeszcze jest jakis lepszy - inny??? czy taki sam jak w normalnej grze, no i pytanie czy przedmioty skoro stwory sa wypasione to po zabiciu tez wypadna na poczatku jakies lepsze czy tak jak zawsze ze wiekszosc to syf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie sa tak trudne ; ) jest masa nowych przedmiotów nnowych run i nowych gemow ; ) itp zmian jest naprawde sporo ; ) sek w tym ; ) ze początek jest charakterystyczny ; ) na 1 poziomie gracz ma problemy ; ) z przeciwniekiem ale juz na 5 z tym samymi przedmiotami gra bardzo sprawnie max poziom to u najemnika 149 ; ) najemnik moze nosic pierscienie amulet itp ; ) gracza chyba 149 wiecej nie maielm okazji sie przekonca; ) zmian jest o wiele wiecej gorąco polecam ! : )

z pczatku tez mialem problemy z tym modem ; ) jednakze : ) dalem sobie rade w sp przy 1 poziomie trudnosci ! : ) jednakze duzo przyjemniej sprawniej gra sie mp ; ) zapraszam takze na gg : )

przedmiotow nowych jest cala masa ; ) w kazdej z 6 koloru grup :) . masa nowych zaklec runicznych , takze i innych kombinacji w kostce : dla przykladu grając czarodziejką z początku posiadasz MAGIC SOCRES ORB i 3 kamienie. np Item Construction : magic socress orb + destroyers TERRAX soul , daje mistrzsotwo we wladaniu Terrax destroyer ; ) ponadto od tej chwili mozesz łączyc runy z czarami typu terrax destroyer z magic orb. dla pozostalych dwu specjalnosci ( kamieni) adekwatnie ; ) do specjalizcji to co wyzej napisalem

Z czego wynika ze kazda z postaci ; ) ma do wyboru 3 specjalizacje z ktorej wybieramy tylko jedną : ) dla siebie !:)

zapraszam do lektury

http://phrozenkeep.it-point.com/forum/view...fb453643a1fae16

Edytowane przez Naboo66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka mam problem,mam oryginalne płyty D2 i LOD ale straciłem cd-key bo połamało mi się pudełko i zgubiłem tą część z cd-keyem.Czy jest jakiś sposób żeby go odzyskać podobno każdy oryginał ma własnego może da się go jakoś wyciągnąć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka mam problem,mam oryginalne płyty D2 i LOD ale straciłem cd-key bo połamało mi się pudełko i zgubiłem tą część z cd-keyem.Czy jest jakiś sposób żeby go odzyskać podobno każdy oryginał ma własnego może da się go jakoś wyciągnąć?

Nie, no bo w jaki sposób ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos wie czy da sie zalozyc wlasny realm, jaki rpgram mialbyw tym pomóc, chcialbym zalozyc taki osiedlowy realm, jest taka ozliwość??

Jak chcesz pograc to hostuj gre. Chodzi Ci o emulator battlenetu ? Moze takie cos i jest, ale z legalnoscia juz nie bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie o emulator, znalazlem taki program PvPGN ale za cholerenie wiem jak go skonfigurowac, chce miec poprostu takiego realma, na ktorym bedzie mozna robic gry itd anie tylko ze ja schostuje i nara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Szukalem na google o supporcie Widescreen'a w Diablo II... niestety znajduje info, ze nigdy takowego nie bylo :(

Moze ktos z forum wie czy da sie w jakis niezwykly sposob uzyskac widescreen w Diablo II?

Edytowane przez marcellus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma widescreen do odpalania 2ch kopia diablo ? :-|

Marcellusowi chodzi o to, aby mozna bylo grac bez paskow po bokach na panoramicznym monitorze.

Btw odpalania tych 2ch kopi - ten programik juz nie dziala od wersji 1.09 z tego co pamietam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw odpalania tych 2ch kopi - ten programik juz nie dziala od wersji 1.09 z tego co pamietam.

Oj chyba nie. Pamiętam jak przegrywałem przedmioty z moich postaci ukierunkowanych na MF, na muły. A potem rozdzielałem odpowiednio w zależności komu co się przyda. Jestem pewien że było to możliwe na 1.10.

Być może chodzi o inny program. Ten którego używałem to były dokładnie dwa pliki, jeden .dll i drugi .exe. Niestety nie pamiętam nazwy. :(

W każdym razie odpalenie dwóch kopii na jednym kompie, to nie był żaden problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy wiecie, ale pojawił się nowy patch do D2! Nowa wersja 1.11b nie wnosi wiele nowego poza nowym questem Hellfire Torch. Z ważniejszych zmian:

- 10 nowych słów runicznych,

- najemnicy szybciej zdobywają doświadczenie,

- poprawione mniejsze i większe bugi.

Sam plik można pobrać ze strony Blizzarda (6,5 MB), info o zmianach znajdziecie tu (v1.11) i tu (v1.11b).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz pograc to hostuj gre. Chodzi Ci o emulator battlenetu ? Moze takie cos i jest, ale z legalnoscia juz nie bardzo.

nielegalny jest soft pod serwy wowa, jesli chodzi o d2 to blizzard przegral pare spraw w sadzie z tworcami pvpgn ktory uznal ich soft za legalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej!

mam taki problem :)

mam orginał Diablo 2, dkupiony dawno dawno temu zaraz po premierze, ale nie mam CD1 i CD2 :/ pozyczyłem kiedys koledze, odzyskałem teraz i dwóch CD nie ma, tylko CD3 z mediami. no oczywiście mam CD-KEY orginalny naklejony na plastikowym pudełku.

Da sie coś z tym zrobić?? czy juz do wywalenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

refresh update :)

To wez skopiuj ew. sciagnij pozostale cd'ki i traktuj je jako kopie zapasowa (to jest legalne).

ok, ale chyba bedzie chcial odemnie plyte nie?? z tego co sie orientuje to i cracka bym wgrac musial, a jak bym wgral to z battlenetu nici chyba :/ a mam w sumie orginala wiec pograc bym chcial tez

nie da rady, chce płyty ode mnie wiec musiałbym podegrać mu cracka a wiec nici z netu poza tym nielegal :) oj cos czuje ze sobie w diablo 2 w necie nie pograc :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi