L.Asten Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Amka to najlepsza postać PvP. Masz burke czy WF, a może cuś innego. obecnie amka jest najlepsza ogolnie, ale dobra aska zmiata amki az milo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ja niedawno zacząłem grać na zamkniętym BN i barbarzyńcą w tydzień nabiłem 72 levele. To strasznie długo. Już dawno w D2 nie gram, ale jak jeszcze grałem, to taki poziom robiło się góra w dwa dni. Po prostu chodziło się z innymi na krowy, latało się za grupą, a poziom rósł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ja niedawno zacząłem grać na zamkniętym BN i barbarzyńcą w tydzień nabiłem 72 levele. To strasznie długo. Już dawno w D2 nie gram, ale jak jeszcze grałem, to taki poziom robiło się góra w dwa dni. Po prostu chodziło się z innymi na krowy, latało się za grupą, a poziom rósł. tak, tylko nie każdy gra 24h na dobę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOJTAS Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mam dosyc dobry komputer ("jak do diablo II") ale czasem mi sie zawiesza i to bez powodu co zrobic?? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuWaK Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Uwazam ze to moze byc wina slabej karty graficznej. :roll: Choc to wydaje sie malo prawdopodobe grajac na Athlonie 1700+ i z tymczasowa grafa Riva 32mb gra wieszala sie co chwila tak ze niedalo sie gra. Najbardziej zauwazalne to bylo w 3 akcie gry. Sproboj tez zainstalowac nowe drivery dla sprzetu i pache to gry. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 ja gralem na rivie kiedys i na pentiumie 2 i sie nie wieszalo. a jaki masz procek??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 NI tak dawno przechodziłem Diablo 2 i LOD- jak grałem Brbażyńcą, czasem przy skoku wywalało błąd- ( w wolnym tłumaczeniu)" Nie można rozpakować sprita" i koniec gierki :? Grałem przy najnowszym patchu 1.09 D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Mam dosyc dobry komputer ("jak do diablo II") ale czasem mi sie zawiesza i to bez powodu co zrobic?? :?: Ja mialem takie objawy na WIN XP, ale po zainstalowaniu patcha ktoregos pomoglo. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOJTAS Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Dzieki ale to chyba przez ta moja karte graficzna mam tylko rive 2 16mb wiec sie w zasadzie nie dziwe musialem tylko zaczerpnac rady od was i tak gram na patchu 1.09d w LoD dziki czekam na inne sugestie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie sądze, żeby to była wina karty, znajomy grał na rivie 128, i pII 233, i z tego co wiem, to dało się grać, więc na TNT2 16MB, powinno chodzić bez większych problemów. Oczywiście moge się mylić, bo najsłabsza karta, na której grałem w diablo 2 osobiście to TNT2 32MB (gierka chodziła bardzo ładnie), a ilość pamięci na karcie w tej grze raczej nie odgrywa tak dóżej roli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Dzieki ale to chyba przez ta moja karte graficzna mam tylko rive 2 16mb wiec sie w zasadzie nie dziwe musialem tylko zaczerpnac rady od was i tak gram na patchu 1.09d w LoD dziki czekam na inne sugestie :D No nie wiem ja grałem na Rivie 128 z 4MB pamięci, do tego PII233 i 64MB Ramu i grało się bardzo dobrze (to ja jestem tym znajomym o którym wspominał palski :wink: ). Najważniejsze jest jednak to, że nie zanotowałem żadnego zwisu. Tak więc ja stawiam, że to wina driverów, albo systemu operacyjnego. Radziłbym również sprawdzić czy takie same objawy występują na niepodkręconym sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 wyszla beta patcha 1.10 do D2:LoD, wiecej informacji i patch do zassania tutaj: http://diablo2.battlenet.pl/?komentarz=3044 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 oj cycku wlasnie mialem zakladac taki temacik :] Ludzie gra sie swietnie wczoraj gralem do 5.00, a w d2 juz mam ponad roczna przerwe, Mozna zakladac tcp/ip bo cbn na 1,10b nie ma ;] www.diabloii.net www.battle.net zobaczcie zmiany jakie wprowadzil patch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 jak nie ? ;] dzisiaj nie pisalem wogole bo siekam od rana ;] nowa amka sie szykuje (narazie 33) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Dzisiaj 2h szukałem płyt od diablo2 , żeby sobie zagrać z tym patchem i znalazłem , szkoda tylko że płyta od dodatku jest tak porysowane że nie da sie zainstalować , tak to jest jak blizz próbuje truposza reanimować. ps.Odrazu widać efekty odejścia Billa Ropera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 heh ta gra jest smieszna ;] na Nightmare mozna wytrzaskac do 80 lvl spokojnie heh jak nie wyzej, sam mam 80 i to lekka reka, aha oczywiscie: /players8 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Chłopaki, jakie najważniejsze zmiany niesie ten patch???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 nowe przedmioty, balans zupelnie w druga strone :D troche hackow nie dziala (np maphack :P) jakies nowe recepturki i w skillach nowe rzeczy, trudniej jest itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 heh ta gra jest smieszna ;] na Nightmare mozna wytrzaskac do 80 lvl spokojnie heh jak nie wyzej, sam mam 80 i to lekka reka, aha oczywiscie: /players8 ;] no ja se dopiero sciagnelem patcha, zara instaloje. od kiedy grasz ze masz joz 80 level?? od poczatku ;] ale 80 lvl oiagnalem na NM ;] Dune: MH chyba dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 zobaczcie na nowe slowa runiczne: http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml WOOW a najfajniejsze imo: Breath of the Dying 6 Socket Weapons Vex + Hel + El + Eld + Zod + Eth 50% Chance To Cast Level 20 Poison Nova When You Kill An Enemy Indestructible +60% Increased Attack Speed +350-400% Enhanced Damage (varies) +200% Damage To Undead -25% Target Defense +50 To Attack Rating +50 To Attack Rating Against Undead 7% Mana Stolen Per Hit 12-15% Life Stolen Per Hit (varies) Prevent Monster Heal +30 To All Attributes - WOOOOW 8O +1 To Light Radius Requirements -20% Probowalem sie bawic i stworzyc sobie runy i 6-sovkted colossus blade :] - etheral ale do kurf... nedzy wiesza sie gra przy wkladaniu ostatniego kamienia runicznego, tutaj mozna zassac nowe itemki i sety i w ogole :D: http://www.diabloii.net/cgi-bin/download/q...UD2X110_Lib.zip niestety po najechaniu kursorem na zurewrath gra sie wiesza, byc moze faktycznie trzeba miec wersje ANG... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 znalazl joz ktos cos fajnego, jakiegos unikatowego lub elitarnego itema??? ja same starocia, jeszcze nic z nowosci nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 z www.diabloii.net mozna sciagnac... zreszta Structor wyzej dal linka dokladnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 znalazl joz ktos cos fajnego, jakiegos unikatowego lub elitarnego itema??? ja same starocia, jeszcze nic z nowosci nie mam. ja z nowych znalazlem tylko zastepcow tytankow :] i chyba tyle z nowowsci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 najciekawsze rzeczy to min. diablo clone, czar delirium, chaos dla zabójczyni ogólnie jest duzo duzo trudniej kto pograł konkretnie nekromantą bo kończę nim normal i czekam na sugestie jakie umiejętności rozwijać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 mam pytanie czy ktośnie wie gdzie można dostać patcha na powiekrzenie skrzynki bo mi się rzeczy nie mieszczą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Młody- Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 heh .. chyba lepiej stworzyć nową postać tzn. móła i w niej przechowywać aktualnie nie potrzebne przedmioty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 lepiej może nie ale zawsze można tylko miałem ten patch kiedyś ale mi się zapodział powiększał skrzynkę 2x i było spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Przechowuj rzeczy w skrzynce "Holladrimów" (chyba tak to się zwało) - taka mała do transformacji itp. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 :arrow: co to za gra, jesli uzywasz wiekszej skrzynki...? nie widze sensu. ja staram sie pozostawiac wszystkie najbardziej potrzebne przedmioty w skrzynce, reszte sprzedaje lub po prostu nie zabieram do swojego ekwipunku i jakos sobie radze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 wiesz to narazie nie dotyczny mnie tylko mojego kolegi co zbiera zielone rzeczy i wywalił jakąś zajebistą a na drugi dzień znalazł do niej coś jeszcze lepszego i to tylko dlatego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...