Pavlik Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Skoro o Diablo mowa: odkąd mam XP nie dało się tej gry uruchomić, tzn. słyszę jak uruchamia się intro, ale nic nie widac (grafa w podpisie). Pod 98 na tym sprzęcie śmigało. W czym problem: różnych sterów do grafy próbowałem, może jakiś patch do gry? Poratujcie, bo jak czytam o diablo, to mie ściska! Ohhh, jakbym sobie zagrał!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Z patchem hyba lipoza bedzie. Od blizza odzedl bil roper i jeden programista i jeden grafik (niby 3 osoby ale firma i tak jest mala). Obaj kolesie zajmowali sie d2. Przypuszczam ze patcha nie ujrzymy bo vivendi universal goni blizarda zeby szybciej wypuszcal gry (WoW i SC Ghost). Co do tej wiekszej skrzynki to zabawa a mody to lipoza na maksa. Lepiej faktycznie zrobic sobie mula. Chyba ze sie gra na single. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Skoro o Diablo mowa: odkąd mam XP nie dało się tej gry uruchomić, tzn. słyszę jak uruchamia się intro, ale nic nie widac (grafa w podpisie). Pod 98 na tym sprzęcie śmigało. W czym problem: różnych sterów do grafy próbowałem, może jakiś patch do gry? Poratujcie, bo jak czytam o diablo, to mie ściska! Ohhh, jakbym sobie zagrał!!!! Powinno pojsc bez problemu. U mnie smiga. Grafy mamy takie same procki prawie tez... sterowniki mam omegi najnowsze ze strony www.omegacorner.com . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Mam problem z DIABLO II EXP. Otóż czasami gra wywala mnie do windozy z komunikatem File data D:Diablo IIgame.mpq is corrupted. Dzieje się to na ogół w piątym akcie, albo jak najmę jakiegoś pomocnika. U kumpla instalowałem swój dodatek i swoje diablo i działa bez problemu. Ktoś ma pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Czy po instalacji dodatku pomyślnie przeszedł Ci test sprawdzania integralności plików mpq ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Dodatek instaluje się normalnie. Chociaż... nie jestem pewien czy aby nie było ostatnio jakiegoś komunikatu. Przeinstaluje i dam znać. Jeśli był to co robić? Tak, jak mówiłem to nie wina diablo, bo u kumpla po zainstalowaniu mojej gry (podstawka + exp) na jego serialu szło normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Dodatek instaluje się normalnie. Chociaż... nie jestem pewien czy aby nie było ostatnio jakiegoś komunikatu. Przeinstaluje i dam znać. Jeśli był to co robić? Tak, jak mówiłem to nie wina diablo, bo u kumpla po zainstalowaniu mojej gry (podstawka + exp) na jego serialu szło normalnie. Sprubuj w ustawieniach zminic rodzaj karty jesli masz do wyboru inna Mnie sie podobny komunikaty pojawialy to skopiowalem plim music.mpq z wersji angielskiej zajmoje on cos ponad 300 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 tak, ale tutaj problemem jest game.mpq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej17 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Mam problem z tą grą,mianowicie podczas gry nagle wszystko się zatrzymuje oprócz muzy,trwa to ok 10-30s. i wtedy wszystko wraca do normy.Mam zainstalownego dx 9.0, inajnowsze stery do grafy.Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Może DX 9.0 to powoduje albo za mocny masz sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej17 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Może DX 9.0 to powoduje albo za mocny masz sprzętwcześniej miałem dx 7.0 i tez tak było,ale zaraz po instalacji już nie robilo się to tak często Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paragon Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 A może coś pisze w okienku jak dasz alt+tab? Jeśli nie, to ja bym reinstalował grę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 O godz. 20.10 swiatlo dzienne ujrzal patch do diablo 2 oznaczony jako 1.10 Zapraszam na BN!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 JUż zassałem - dużo poprawek - info na stronce Blizzard'u: http://www.blizzard.com/support/?id=mdt0763p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 a to lenie - zamiast robić 3kę reanimują starca - mogliby chociaż jakiś data disc dać, mam dość tych samych leveli po 3 latach buueeeee :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 jak by co stworzyłem gre tcp/ip więc możeci się dołączac i grać, moze i prfzez całą noc, zobaczymy?? MÓJ IP TO: 62.121.103.149 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Jak laczysz sie z battle.net to automatycznie Ci sie patch sciaga i gra aktualizuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:wodzu:. Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 z tego co ja wiem to ja nie mam zadnych problemow z tym patchem, jedyne co mi niew pasuje to fakt ze sa az tak radykalne zmiany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Temat jak powyżej. Nie wiem co jest grane. Łączę sie normalnie z BN: logowanie, wybór postaci i wchodze na BN.Europe. Moge tam skakac po kanalach gadac z ludzmi i na tym koniec. Nie moge wejść do żadnej gry ani żadnej utworzyć. Bardzow wtedy zwalnia jakbym mial za wolnego kompa. Potem pokazuje się ten obrazek z kapłanem ale nie otwierają się drzwi. Po chwili pojawia się napis "nie udało się dołączyć do gry". Jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje? Mam firewalla Kerio ale też go wylanczalem i bylo to samo. Mam internet z telewizji kablowej i wcale na niego nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paragon Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Bez obrazy dla tweak.pl, ale są strony z lepszymi fachmanami do diablo i tam zapytaj. Sprawa jest dziwna. http://forum.battlenet.pl/viewboard.php?BoardID=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 hmmm, forum bn.pl ? :D a od dawna tak masz ? bo to w sumie zadna nowosc :> jak dluzej niz 2 dni to mozesz sie przejmowac, hmm jest jeszcze jedna mozliwosc: nie wiem bo juz na bn nie gram, ale postacie ladderowe nie moga grac ze zwyklymi, moze dlatego nie mozesz sie dolaczyc ? chyba ze wtedy pokazyje sie odpowiedni komunikat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 oki zapytam na bn dawno nie gralem i ostatnio sobie zainstalowalem i porazka ale swojej gry tez nie moge zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 a jak masz łącze? Jak dzielone to warto by porty przekierować - bez tego lipa z reguły... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 mam łacze z telewizji kablowej wiesz nie znam sie. co to znaczy porty przekierować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Podepne sie : identyczny problem po jakiejs rocznej przerwie znow zainstalowałem Diablo LoD i chcialem pograc na BN i niemoge gram na modemie, dawniej bylo ok a teraz nie chce sie polaczyc - wyglada to na to jakbym moja wersja gry zostala zablokowana oczywiscie mam oryginalke, probowalem z patchem 1.09 i 1.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 yy zablokowana ? zablokowany to mozesz miec kluczyk :> ale bys dostal odpowiednie info ;] ja tez mialem takie roblemy przy zakladaniu/dolaczaniu do gier, z reguly wystarczylo ponowne zalogowanie na serwer bn (w moim przypadku Europe :>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 nic nie dziala nie wiem co robic a na forum battlenet.pl nie dali zadnej odpowiedzi na mojego posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 no to pewnie masz zamknięte porty - skocz do kolegi który ma net też z kablówki i zaisntaluj u niego - jak nie pójdzie to szukaj admina całej sieci i przedstaw problem - może macie tylko odblokowane pcozte, gg, ftp i takie rzeczy... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 rozmawialem z adminem i mi powiedzial ze oni nie blokuja grania online czyli gdzies indziej jest szkopul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 no chyba że masz firewalla u siebie włączonego - jak nie masz to wina sieci . U siebie zarządzam łączem dzielonym na 10 osób i żeby móc zakładać gry w Starcrafcie na BN musiałem zrobić przekierowania portów (bodajze ze 2 czy 3ech) ... Sprawdź w manualu do gry i poproś admina zeby ci przkierował jechoćby na 1ną noc dla sprawdzenia - jesli dalej qpa to nie wiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...