szybki__ Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 nie wiem czy do gry po necie nie jest wymagana najnowasza ver., a taka oferuje chyba tylko dodatek...moze sie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2rek Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Co wiecie na temat CZARNEJ WIERZY W DII i KLUCZ DO NIEJ??? Zreszta POSZUKUJE WSZYSTKICH INFORMACJI NA TEN I INNE ZAGADKOWE TEMATY W DIABLO2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Znalazłem coś: Black Tower Key: When you get to kurast docks (act3) go outside and you will meet a 'darkwanderer' he will summon some monsters then disapear, as soon as he has done this dont kill the monsters, let them kill you and when you die you will be back in town. Run to your body and die again beside it, then run to it a third time all your stuff will be on the ground pick it all up and you will get the black tower key which opens any locked chest (is reuseable) and will open a hidden level in the tower in act1! zaraz przetestuje sie !!!! jak ktos nie rozumie :lol: to moge przetlumaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airfox Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ja mowie ze to jest najwieksza sciama tak jak krowki w D1 takie klucze i inne zlomy sie walaja w plikach MPQ ale nigdy nie zostaly wprowadzone do gry nie wierze ze cos takiego istnieje jak ta czarna wieza, mozliwe ze to mogla byc mapka jakas ale nigdy nie zostala uzyta jezeli by to istnialo to dawno bylo by odkryte bo gra dlugo istnieje wiec niemozliwe ze to sie nie wala oficjalnie na stronkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Dajcie sobie spokoj z CBN, to jest najbardziej scheatowane miejsce jakie w zyciu widzialem. Polecam gre na Twierdzy i Angrenoscie - polskich nieoficjalnych realmach Battlenetu :) Sam gram na Twierdzy po spedzeniu na oficjalnym BN 9 miesiecy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ja jakos gram uczciwie i sie nie martwie ze mnie zabija kolo ktory ma 9999999hp i 22323324dam bo wiem ze w normalnej walce by nie mial szans, a i gram prawie wylacznie na obn bo na cbn nie mam czasu zeby se postac zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Też gram uczciwie, ale grających nie jest więcej, i nic sie na to nie poradzi. Szkoda tylko świerzych graczy bo sie szybko zniechęcą (sam sie zawiodłem Necro 71 i pozamialała mnie Amazonka). A SM używam do tworzenia własnej zbrojowni, nawet ciekawa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 1,09b to tylko oficjalny patch do gierki, on Ci nic przy pirackiej gierce nie da :) zeby grac przez net'a to potrzebne jest cos innego, program ten podmienia informacje w grze na temat serv'a, poprostu laczysz sie z pirackim serv'em, przykladowo w Polsce jest "Twierdza", niestety nie pamietam juz jak sie to nazywalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_stah Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ten programik to "FSGS Connect" i jest na pewno na www.battlenet.pl w dziale download a tak poza tym to można grac na piracie po BN tylko trzeba troche pogrzebać po necie i poszukać. Mi to zajęło 3 miesiące ale się udalo. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Diablo 2: Lord of Destruction v1.09d *battle.net/FSGS* powinno pomoc (3minutki szukania :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ok thx :> hmm jak znacie jeszcze jakies fajne mmody to piszcie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Taaa byl taki mod nazywal sie unique albo cos takiego... zawsze wypadaly zlote (nie zolte!!!) przedmioty :) :) :) bylo smiesznie heheheheheheeheh heheheheheheheheheh heheheheheheheheheeheh jak sie szlo na Mefista, to z niego z 20 zlotych wypadalo :) ... byl tez pacz, ze wypadaly elemnty z zestawow. BTW Rumun kim grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 smieszni jestescie wypadanie rzadkich przedmiotow z kazdego zabitego potwora nazywaci emodem lol to sa chetay najzwylkejsze tylko lamy cheatuja w diablo 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 smieszni jestescie wypadanie rzadkich przedmiotow z kazdego zabitego potwora nazywaci emodem lol to sa chetay najzwylkejsze tylko lamy cheatuja w diablo 2zgadzam sie calkowicie, shadow mastera uzywalem tylko do stworzenia swojej malej zbrojowni :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ja nie wiem, co niektórzy widzą w Diablo 2. To była jedna z gier, która znudziła mi sie naszybciej. Znacznie lepiej mi sie grało w Diablo 1. Dwójka jest straasznie nudna i jest w niej za dużo biegania. Samo bieganie zajmuje większość czasu w grze. Ale trzecia wersja jest zwykle najlepsza, więc trzeba czekać. Jeśli o mnie chodzi, to mogli by zrobić w Diablo widok jak w FPP albo TPP - wtedy to by fajnie wyglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.floppy Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Ja nie wiem, co niektórzy widzą w Diablo 2. To była jedna z gier, która znudziła mi sie naszybciej. Znacznie lepiej mi sie grało w Diablo 1. Dwójka jest straasznie nudna i jest w niej za dużo biegania. Samo bieganie zajmuje większość czasu w grze. Ale trzecia wersja jest zwykle najlepsza, więc trzeba czekać. Jeśli o mnie chodzi, to mogli by zrobić w Diablo widok jak w FPP albo TPP - wtedy to by fajnie wyglądało. co do pomysłu z FPP i TPP to by nie przeszło ale racja Diablo 1 i może Diablo 3 :wink: są lepsze od 2'ki ale i ona ma swoje miłe stronki ale biegania jest za dużo może jakiegoś konia to by pomogło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ja mowie ze to jest najwieksza sciama tak jak krowki w D1Ale krowki w D2 to juz nie sciema? Bo cos mi sie kojarzy ze walczylem z nimi ale to moze jakies screeny mi po glowie chodzą? Jak to bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCCo Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ale krowki w D2 to juz nie sciema? Bo cos mi sie kojarzy ze walczylem z nimi ale to moze jakies screeny mi po glowie chodzą? Jak to bylo? Witaj! Z owego czasu pogrywalem w D2 i faktycznie byl krowi level, o ile pamietam potrzebna byla noga Wirta (cz kogos tam) do jego otwarcia - krow bylo od za****a i ciut ciut :) i Krolowa :) Dobra beka z tego i mozna bylo levela natluc sobie zdeczko krowami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Ale krowki w D2 to juz nie sciema? Bo cos mi sie kojarzy ze walczylem z nimi ale to moze jakies screeny mi po glowie chodzą? Jak to bylo? Witaj! Z owego czasu pogrywalem w D2 i faktycznie byl krowi level, o ile pamietam potrzebna byla noga Wirta (cz kogos tam) do jego otwarcia - krow bylo od za****a i ciut ciut :) i Krolowa :) Dobra beka z tego i mozna bylo levela natluc sobie zdeczko krowami :) - nie krolowa a krol :) - a wiezy niema - a do wejscia na cowlevel musisz przynajmniej raz zabic diablo/baala i w 1 miesice w kostce horadrimow zmixowac noge wirta z book of tp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Niestety na krowi lewel mozna wejść tylko 3 razy w Singleplayer. Wyjątek stanowi Multiplayer. Fajniej jest wejść do krów palladynem z aurą prądzików - jak wszystkie mućki chytają to jest fajne zbiorowe moooo. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Czarnej wiezy nie ma. Natomiast z tego co slyszalem jest klucz do niej. Ma to byc pozostalosc po jakims usunietym quescie z wersji testowych D2. Sam quest wypadl z pelnej wersji ale nie dokladnie po nim "posprzatano" i stad niektorym trafia sie klucz do wiezy choc bardzo rzadko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Krowy istnieja :D A co do klucza do gralem kiedys na CLOSED charakter i po mefie mi jakis wypadl ale po co on byl to nikt nie wiedzial :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mam pytanie czy ktos umie dobrze skonfigurowac pindel bota ? i czy posiada ktos mefbota. Prosilbym o pomoc w skonfigurowaniu tego programy. za wszelki odpowiedzi z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 boty w Diablo?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mam pytanie czy ktos umie dobrze skonfigurowac pindel bota ? i czy posiada ktos mefbota. Prosilbym o pomoc w skonfigurowaniu tego programy. za wszelki odpowiedzi z gory dziekuje boty w diablo2????? pierwsze slysze :? :? mozesz podac jakies blizsze info o tych botach :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ja gralem z bootami, ale to bylo kiedys bo juz nie gram w diablo :( nie pamietam wiec nie pomoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 znalazlem te stronke http://www.dailyrush.dk/diabloii/boards/51...7/topics/19574/ gdzie byl link do tej stronki http://www.home.no/d2hacks/ na ktorej znajduje sie szukany bot razem z trojanem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 mat_zab: kim grasz i jaki lev w diablo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 http://www.deathsoldiers.com/mephbot.zip http://www.geocities.com/pindlebot2kh/meph.zip pindel bot mial jakies syefxy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 cheaterzy!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...