krazek1 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Podczas uruchomiania Winxp przez ok. 1min jest czarny ekran. Dlaczego? Jeżeli wezmę hibernacje nie ma żadnych problemów. Wydaje mi się że jest to wina mojego dysku, bo zainstalowałem xp na dysku 3.3 GB i było wszystko OK. Co się dzieje z tym dyskiem i jak go naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Wlasciwosci Protokolu TCP/IP - sprawdz czy masz recznie wypelnione pola "Adres IP" oraz "Maska podsieci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krazek1 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 nie mam karty sieciowej, wiec nie ma dostepu do tych opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 u mnie jeden komp tez tak robi... moze nie minute.. ale napewn czas sie zwieksza jak przełozysz hdd na drugie IDE.. po zainstalwoaniu na pierwszym... (dłuzej wyszukuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 sprawdz we wlasciwosciach biezacy tryb transferu czy czasem nie jest ata66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 W Menedżerze urządzeń w ustawieniach zaawansowanych kanałów IDE ustaw typ urządzenia na BRAK zamiast AUTOMATYCZNEGO WYKRYWANIA tam gdzie nie masz nic podpięte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuRi_ Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 przestaw zworke na HDD z master (slave) na CS . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...