paulusus Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 witam , niewiem czy dobrze trafilem ale mam nadzieje ze mi pomozecie bo ta sprawa jest juz dla mnie wkurzająca i to bardzo. Mianowicie wygląda to tak ; dlaczego nie moge wysłać z poczty zadnego wiekszego pliku txt nie jako zalacznik ale jako tekst poprostu, dlaczego nie moge wyslac zadnego zalacznika-nawet który waży 2 kb , wyskakuje mi bląd ze polaczenie zostalo zerwane :///i tak z wszystkim , mam w domu neostrade ale router nie jest u mnie , koles na gorze dzieli sygnal , pytalem sie go czy cos zmienial bo wczesniej wszystko bylo w porządeczku a tu taki zonk , mowi ze wszystkie ustawienia sa takie jakie byly , reszta ludzi z naszej "sieci" nie ma takiego problemu tylko ja , prosze o pomoc jak to rozwiazac ..... najlepiej jakis krok po kroczku...........dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_lbn Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 A jaki błąd ci wyskakuje ? Bo mniemam że w outlooku wysyłasz Serwer pocztowy którego używasz nie wymaga autoryzacji przy wysyłaniu przypadkiem albo jej nie wprowadził ? Bo to może być tez przyczyną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...