kamiltassior Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Elo !! Mam płyte główną MSI K7N2 Delta. Niedziałają mi przednie USB-ki - nie ma w nich zasilania (myszka nie działa). W biosie jest ustawione V1.1+V2.0. Mam przednie USB podpięte ale niewiem czy dobrze :/. Czy to może być wina czegoś innego czy to wyłącznie jest źle podpięte ?? Pozdrówka ! P.S. Jakby to coś miało do rzeczy to pisze odrazu że ostatnio zmieniłem karte graficzną z Radeona na GForca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Kiedyś te porty USB działały? A tylnie działają? Jeśli tak to przednie są źle podpięte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 w biosie włączyłeś je :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...