Skocz do zawartości
Wofek

Która z "wypalarek" ??? Teac vs Liteon vs Sony vs

Rekomendowane odpowiedzi

co wy tu piszecie to mala bania , x48 , x40 , po takim zapisie to nic nie doczyasz , a pozatym zadna nagrywarka nienagra plytki z predkoscia x40 bo jest to niemozliwe, x8 nagrywa 700mb w jakies 10 min ,x16 to ok 5min , x32 to ok 3min , a gdzie x 40 i x48 , to chyba te x 48 ta sa dla idiotow , 1. teac , 2.plex , 3. yamaha , teylko kup cos na scsi , a cp do lite on to jest to marna nagrywarka na problemy z plytkami na dreamcasta

Idiota to chyba ty skoro tak gadasz :!: Tak się składa że 40x nagrywa się super. Dane wypalam 2 min 32 s audio 12x bo tylko tyle pozwala mi cdrw a często zmieniam muze do słuchania w moim soniaku :). 48 jeszcze nic nie wypalałem bo jakoś takich płyt nie znalazłem co nie znaczy że jest to kiepskie. To że masz ulubioną firmę nie znaczy że innych trzeba zbluzgać. A skoro ty nie umiesz nagrywać płyt przy 40x że ci nic nie czyta to proponuje sobie poczytać http://www.cdrinfo.pl może się czegos nauczysz :twisted:

Niech jakiś admin zamknie tego posta bo się źle tu zaczyna dziać. Co miało być powiedziane o tych nagrywarach już zostało powiedziane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy tu piszecie to mala bania , x48 , x40 , po takim zapisie to nic nie doczyasz , a pozatym zadna nagrywarka nienagra plytki z predkoscia x40 bo jest to niemozliwe, x8 nagrywa 700mb w jakies 10 min ,x16 to ok 5min , x32 to ok 3min , a gdzie x 40 i x48 , to chyba te x 48 ta sa dla idiotow , 1. teac , 2.plex , 3. yamaha , teylko kup cos na scsi , a cp do lite on to jest to marna nagrywarka na problemy z plytkami na dreamcasta

cos ci sie pomylilo 8O

Teac W524E 700MB nargywa w 3,23 min (i to na PLATINUM x40)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...