cooper.r Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Witam wszystkich. Moje pytanie dotyczy wymiany procka (Celeron) na płycie Matsonic MS7117C otóż na jaki procek (Celeron) max mogę sobie pozwolić na tej płycie :?: Obecnie posiadam procek Celeron 600MGz serii Coppermine 128 1.5V na socket370 FC-PPGA. Podkręciłem go do 675 bez ingerecji na płycie przez bios bo wyżej nie chciał iść. Rozglądam się za prockiem Celeron Coppermine 1.1GHz 1.75V tylko nie wiem czy pójdzie na mojej płycie ponieważ co z różnicą napięć tych procków czy płyta sobie poradzi i czy nie wymaga to żadnych dodatkowych zabiegów oprócz włożenia nowego procka :?: A może da się jeszcze coś więcej wycisnąć z obecnego proca :?: Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a w instrukcji nie pisze jaki procek max wejdzie? jest chyba spora szansa ze wejdzie coopermine 1,1. ta płyta jaki ma chipset ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooper.r Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 W instrukcji nic nie znalazłem jeśli ktoś chce się posiłkować to link do instrukcji http://206.135.80.155/download/manual/ms7117c.pdf. Chipset to VIA Apollo Pro 133. Dzięki za odzew i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...