NoOneer Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Czy możliwe jest zainstalowanie dodatkowej karty dzwiękowej bez wyinstalowywania zintegrowanej z płytą główną karty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Znaczy sie tak: chcesz wlozyc inna dzwiekowa w slot PCI i z niej odsluchiwac a nie z tej na mobo ?? Bo jezeli tak to JEST TO MOZLIWE http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=560...zwiekowe+kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 zmuszenie kompa aby "widzial" dwie dziwiekowki (BiOS itd) to jedno... druga sprawa to zmuszenie "windy" zeby je ladnie obsluigiwala... wydaje mi sie ze w "windzie" i tak bedziesz musial sie na ktoras zdecydowac... natomiast kumpel mi pokazywal na linuxie cuda... mial 5 dziwkowek i do kazdej glosniki mial podlaczone w innym pokoju i na kazdej odtwarzal inne mp3... nazwal to cudo serwerem dzwieku... Pozdor Viroos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 hm w windowsie w panel sterowania / dzwieki i urzadzenia audio / audio masz tam wybor karty dzwiekowej domyslnej czyli takiej z ktorej bedzie wychodzil dzwiek. sa programy dzieki ktorym mozesz odtwarzac na raz z 2 kart jednoczesnie (na mysl przychodza mi tylko programy do mixowania "mix vibes pro" bo innych nie szukalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 NoOneer a jak chciałbyś wyinstalowa karte muzyczną z mobo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 W windowsie bedziesz musial wybrac ktora ma byc domyslna i na ktorej bedziesz miec odtwarzanie dzwieku. Na muzyce mozesz zrobic podzial w winampie z ktorej ma on odtwarzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzan Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Moge z doswiadczenia wlasnego powiedziec ze mam soltka takiego jak w podpisie i zainstalowana mam zarowno karte z mobo jak i live 5.1. Oydwie dzialaja i bez problemu widza obydwie programy do miksowania, jak np. Traktor, którym bawi sie u mnie koles. System to win2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...