IGI Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 co do nieplacenia za przejazd nie polecam - moj kolega przezyl kiedys takie cos jak sie okazalo ze nie ma przy sobie kasy :) (byl troche wciety i zgubil portfel :P) A ogladaliscie usterke z taksami - przeciez to w 80 % zlodzieje czekajacy na okazje zeby cie okrasc :/// Oczywiscie zdazaja sie w pozadku - czesto z takimi jezdzilem, wielokrotnie sie umawialem np na przejazd za miejsza kase, ale i czesto mam doczynieia z zlodziejami - szczegolnie jak jestem w obcym miescie - ostatnio taki jeden mnie na dworzec w Toruniu zadupiami ciagnal bo wiedzial ze nie jestem tutejszy - ale tez nie wiedzial ze Torun znam i wiem ze dojechac na dworzec mozna 2 razy krotsza droga stanelo na tym ze nie zaplacilem mu calej stawki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 co do nieplacenia za przejazd nie polecam - moj kolega przezyl kiedys takie cos jak sie okazalo ze nie ma przy sobie kasy :) (byl troche wciety i zgubil portfel :P) A ogladaliscie usterke z taksami - przeciez to w 80 % zlodzieje czekajacy na okazje zeby cie okrasc :/// Oczywiscie zdazaja sie w pozadku - czesto z takimi jezdzilem, wielokrotnie sie umawialem np na przejazd za miejsza kase, ale i czesto mam doczynieia z zlodziejami - szczegolnie jak jestem w obcym miescie - ostatnio taki jeden mnie na dworzec w Toruniu zadupiami ciagnal bo wiedzial ze nie jestem tutejszy - ale tez nie wiedzial ze Torun znam i wiem ze dojechac na dworzec mozna 2 razy krotsza droga stanelo na tym ze nie zaplacilem mu calej stawki ... bo wsiadłeś do tzw. "głuchego" no ale fakt - nieuczciwych z korporacji tez nie brakuje ;( moge tlyko powiedizeć żę szefostwo bardzo takich tępi... na przyszłość dzwoncie do firmy - jedno takie zgłoszenie i facet idzie na przesłuchanie i najczęściej ma tydzień, dwa przymusowego urlopu... ja polecam zapłacić bez tego rachunku - a potem zadzwonić. Jak zrobicie awanturę w ttaxi i traficie an jakiegoś narwańca to możecie wrócić bez zębów ;) złodziei trzeba tępić inteligentnie a nie ajk jacyś idioci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Jak zrobicie awanturę w ttaxi i traficie an jakiegoś narwańca to możecie wrócić bez zębów ;) złodziei trzeba tępić inteligentnie a nie ajk jacyś idioci ;)Wlasnie wczesniej napisalem o "solidarnosci" ZŁOTÓW. Mam kilka osob w rodzinie ktore jezdza na taxi. To wcale nie jest taki latwy chleb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Co to za tlumaczenie taksiarzy ? Jakbym nie zaplacil w sklepie i jeszcze opierniczyl babke, ze sie domaga skoro jest tyle zlodziei na swiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...